Veel gestelde vragen

Welkom bij onze salon By Lika, waar we streven naar het verbeteren van jouw natuurlijke schoonheid met onze uitgebreide diensten, waaronder gezichtsbehandelingen, permanente make-up en wimperbehandelingen. Hier vind je antwoorden op enkele veel gestelde vragen om je bezoek aan onze salon zo soepel en aangenaam mogelijk te maken.

Klik hieronder op het onderwerp waar je een vraag over hebt

Zie hieronder een aantal algemene veel gestelde vragen:

Moet ik een afspraak maken voor mijn bezoek aan By Lika?

Om de hoogste kwaliteit service te bieden, raden we aan een afspraak te maken voor al onze behandelingen. Dit stelt ons in staat om voldoende tijd voor jou te reserveren en ervoor te zorgen dat je de persoonlijke aandacht krijgt die je verdient.

Is microneedling pijnlijk?

Meestal ervaren mensen slechts milde ongemakken tijdens de behandeling. Een verdovende crème kan worden aangebracht om eventuele pijn te minimaliseren.

Hoelang gaat permanente make-up mee?

De duur van permanente make-up varieert afhankelijk van factoren zoals huidtype, pigmentkleur en blootstelling aan zon en huidverzorgingsproducten. Over het algemeen gaat het 1 tot 5 jaar mee voordat het bijgewerkt moet worden. Regelmatig onderhoud en bijwerken zijn belangrijk om de frisheid en helderheid van de kleuren te behouden. Sommige mensen vinden dat hun permanente make-up langer meegaat dan anderen, afhankelijk van hun individuele huidreactie en levensstijl.

Om een afspraak te maken kun je hier rechts onder op Maak Afspraak klikken en voor eventuele aanvullende vragen kun je contact met ons opnemen. Ons vriendelijke team staat klaar om je te helpen.
We hopen dat deze antwoorden enige opheldering bieden, maar aarzel niet om contact met ons op te nemen als je meer informatie nodig hebt.

Winkelwagen
Scroll naar boven