Wordt een expert in Permanente Make-up met
By Lika & Summa college

Schrijf je in voor onze Erkende PMU cursus!

Ben je klaar voor onze next-level PMU-expertopleiding? We gaan 6 dagdelen, verdeeld over maximaal 6 weken, aan de slag met theorie en vooral veel praktijk, zodat jij je helemaal klaar voelt en een echte PMU-artiest wordt!

Je leert alles over de huid, browstyling- en mappingtechnieken, PMU-inkt en kleuren, alle tools, de merken in PMU, hoe je aan de slag gaat tijdens een behandeling (zoals intake, huidanalyse van de klant, luisteren naar de wensen, hygiëne, zelfverzekerd mappen en stylen), en uiteindelijk het daadwerkelijk plaatsen van het PMU-browontwerp, evenals nazorg voor de klant.

Maar wat dacht je van hoe je jezelf gaat positioneren in de markt van PMU-specialisten? Hoe maak je jezelf zichtbaar en hoe trek je klanten aan? Ook hierbij gaan we jou helpen met onze vierjaarlijkse PMU branding & marketing workshop!

Wij maken van jou een PMU-expert; je zult je eigen stijl ontwikkelen en de mooiste wenkbrauwen creëren! Let’s go 2024!

PHOTO-2024-02-20-12-15-56

Hoe ziet de opleiding er uit?

Word een echte professional met een erkend certificaat van Summa Beauty & Lifestyle.

Meld je nu aan voor de PMU-cursus:

  • Ervaren praktijkdocenten
  • Theorie en praktijk vinden plaats op een professionele locatie van Summa.
  • Een uitgebreid starterspakket met de beste tools en producten
  • Inclusief browshaping
  • Er wordt veel aandacht besteed aan praktijkoefeningen
  • Vol vertrouwen aan de slag kunnen gaan na de cursus
  • Extra begeleiding na de cursus
  • Je wordt up-to-date gehouden over de nieuwste trends en producten
  • Bonus: Marketing Cursus “Hoe start ik voor mezelf en krijg ik klanten?”
By Lika - Summa cursus

Start Datums

15 APRIL 2024 | 17:00 - 21:00

16 APRIL 2024 | 17:00 - 21:00

Starterspakket

Ons exclusieve starterspakket bevat meer dan 25 hoogwaardige tools en materialen van vooraanstaande merken in de PMU-branche. Het biedt voldoende materiaal voor cursusoefeningen en zelfs genoeg om direct met klanten aan de slag te gaan, waardoor je je opleidingsinvestering snel terugverdient.

Alle producten voldoen aan Europese richtlijnen en zijn goedgekeurd door de GGD, wat de kwaliteit en veiligheid waarborgt.

Als extra voordeel maak je deel uit van ons netwerk en de vertegenwoordigde merken, waardoor je continu op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen en trends. Profiteer tevens van exclusieve kortingen bij (online) evenementen.

Starterspakket-removebg-preview
Microblading

Wat is Microblading?

Microblading is een semi-permanente cosmetische procedure die wordt gebruikt om de wenkbrauwen te accentueren en mooier te maken. Met een speciale tool en pigment maak je handmatig lijntjes in de huid. Hierdoor ontstaat een natuurlijk ogende wenkbrauwvorm en dichtheid. Het is essentieel om als een goed opgeleide en ervaren professional te werken, volgens de juiste hygiënenormen en veiligheidsrichtlijnen, om de beste resultaten te bereiken en risico’s op complicaties te minimaliseren.

Winkelwagen
Scroll naar boven