Gezichtsbehandelingen

Elke huid heeft een andere behoefte. Meer hydratatie, het verminderen van huidveroudering of het verbeteren van een huidprobleem zoals b.v.  acne. Onze specialisten bekijken jouw huid en huidtype en stemmen samen met jou de gezichtsbehandeling af op jouw wensen en behoeften. Wat ons uniek maakt is dat wij al ruim 12 jaar zoveel mogelijk met 100% natuurlijke producten en ingrediënten werken.

We zijn aangesloten bij het Anbos en erkend bij zorgverzekeraars. Behandelingen voor o.a. acne en littekens kunnen worden vergoed. De hoogte van de vergoeding verschilt per zorgverzekeraar. Bekijk je polis voor de mogelijke vergoedingen bij jouw verzekering.

Een gezichtsbehandeling die past bij jouw huid

By Lika Eindhoven gezichtsbehandeling diverse huidtypen

Gezichtsbehandelingen

Bij een gezichtsbehandeling by Lika maken we gebruik van 100% natuurlijke producten. Deze producten zijn met de grootste zorg samengesteld en uitgezocht. Klik hieronder op Lees verder om meer te weten te komen over de gezichtsbehandeling.

Beautician,Cosmetologist,Doing,Procedure,Fractional,Microneedle,Mesotherapy,With,Dermapen.,Hardware

Microneedling

Microneedling wordt ook skin needling genoemd. Deze behandeling wordt voor verschillende indicaties ingezet. Denk hierbij aan huidveroudering, grove poriën, acne-littekens, littekens en ook het hydrateren van de huid.

Acne behandeling

Acne

Bijna iedereen heeft wel eens last van puistjes, maar als dit regelmatig voorkomt, spreken we van acne in het gezicht. De acne behandeling stemmen we zo veel mogelijk af op de kenmerken van uw acne, de huidconditie en persoonlijke wensen.

Acne behandeling By Lika

Peelings

Er zijn verschillende mogelijkheden op het gebied van peelings. We kijken samen welke peeling het meest geschikt is voor jouw huid en het gewenste eindresultaat.

By Lika Eindhoven massage bindweefsel

Bindweefselmassage

Een bindweefselmassage is een massage voor het gezicht of lichaam en is een intensieve behandeling. De massage is gericht op de bindweefsellaag met als doel de huidconditie verbeteren.

Schoonheidsbehandelingen op maat voor jouw gezicht

By Lika kijkt samen met jou welke behandeling het beste bij de behoeften van jouw huid past. Vaak worden deze behandelingen in een kuur uitgevoerd om optimale resultaten te bereiken. Heb je een vraag aan ons of over een van deze behandelingen? Neem dan gerust contact met ons op!

Winkelwagen
Scroll naar boven