Gezichtsbehandelingen

Elke huid heeft een andere behoefte. Meer hydratatie, het verminderen van huidveroudering of het verbeteren van een huidprobleem. Onze specialisten bekijken jouw huid en huidtype en stemmen samen met jou de gezichtsbehandeling af op jouw wensen en behoeften. Wij zorgen er voor dat jouw huid weer straalt! Wij gebruiken voor onze gezichtsbehandelingen dan ook alleen de beste producten om een optimaal resultaat te bereiken.

Een gezichtsbehandeling die past bij jouw huid

lika essential behandeling

Skincare By Lika

Bij een ‘Skincare by Lika’ gezichtsbehandeling maken we gebruik van 100% natuurlijke producten. Deze producten zijn met de grootste zorg samengesteld en uitgezocht.

peeling

Perfect Age

Het merk Perfect Age heeft een breed assortiment aan verzorgingsproducten. Deze hoogwaardige producten hebben een huidverbeterend en huidverjongend effect. Het is belangrijk om je huid dagelijks te verzorgen. Van buiten, maar zeker ook van binnenuit.

Microneedling voorhoofd

Microneedling

Microneedling wordt ook skin needling genoemd. Deze behandeling wordt voor verschillende indicaties ingezet. Denk hierbij aan huidveroudering, grove poriën, acne-littekens, littekens en ook het hydrateren van de huid.

wangen na behandeling

Chemische peeling

Chemische TCA peeling is een van de meest veilige peelings en wordt al heel lang uitgevoerd. Vanuit een huidanalyse wordt de juiste concentratie uitgekozen om tot het gewenste resultaat te komen.

bindweefsel

Bindweefselmassage

Een bindweefselmassage is een massage voor het gezicht en is een intensieve behandeling. De massage is gericht op de bindweefsellaag met als doel de huidconditie verbeteren.

Schoonheidsbehandelingen op maat voor jouw gezicht

By Lika kijkt samen met jou welke behandeling het beste bij de behoeften van jouw huid past. Vaak worden deze behandelingen in een kuur uitgevoerd om optimale resultaten te bereiken. Heb je een vraag aan ons of over een van deze behandelingen? Neem dan gerust contact met ons op!