Veel gestelde vragen

Acne behandeling

Gebruik de zoekbalk hieronder om snel antwoorden of te vinden. Of gebruik Ctrl F op je toetsenbord om te kijken of je vraag er tussen zit.

Wat is eigenlijk de oorzaak van Acne?

Acne is een veelvoorkomend huidprobleem en ontstaat meestal in de puberteit, maar kan ook op middelbare leeftijd voorkomen. Het komt meestal voor in het gezicht en op de rug, borst, nek en schouders. De oorzaak van acne is zeer divers en daarom is er geen eenduidig behandelplan voor.
We helpen je graag op weg naar een gezonde en zuivere huid. Hierbij zijn we ook gespecialiseerd bij het behandelen van donkere huidtypes. Een huid met veel pigment vraagt namelijk om een andere aanpak.

Wat is een acne behandeling?

De behandeling is maatwerk afhankelijk van de type acne en eventueel littekens. Het is belangrijk om de huid de tijd en ruimte te geven om te kunnen herstellen en zichtbaar te verbeteren. Naast verschillende peelings die we gebruiken, maken we ook gebruik van microneedling of een combinatie. Het gebruik van goede huidverzorging tijdens de behandeling zijn daarbij onmisbaar.

Om een afspraak te maken kun je hier rechts onder op Maak Afspraak klikken en voor eventuele aanvullende vragen kun je contact met ons opnemen. Ons vriendelijke team staat klaar om je te helpen.
We hopen dat deze antwoorden enige opheldering bieden, maar aarzel niet om contact met ons op te nemen als je meer informatie nodig hebt.

Winkelwagen
Scroll naar boven