Permanente make-up

Het is een tijdrovend klusje: het aanbrengen van je make-up. Je wenkbrauwen zijn net niet gelijk en je eyeliner zet je weer te dik aan. Het liefste word je wakker met perfecte make-up zodat je zelf niets meer hoeft te doen. Dan is er goed nieuws voor jou. Permanente make-up (PMU) zorgt er voor dat jij de dag stralend begint, zonder dat je ook maar iets hoeft te doen aan je make-up.

Bij By Lika zijn de volgende PMU-behandelingen mogelijk:

1. Permanente make-up wenkbrauwen (Microblading / Ombre)
2. Permanente make-up lippen (Full lip / Lipliner)
3. Permanente make-up ogen (Eyeliner boven en onder)

Wenkbrauwen

Met onze permanente make-up behandeling kunnen we je wenkbrauwen strakker en voller maken. Het eindresultaat is bijna niet van echt te onderscheiden en geeft een zeer natuurlijke en verzorgde look.

By Lika Eindhoven permanente make-up lippen

Lippen

Droom jij van altijd mooi gekleurde volle lippen? Zijn jouw lippen smaller dan vroeger of heb je geen duidelijke lipcontour? Dan is permanente make-up voor je lippen een ideale oplossing.

OGEN met eyeliner bewerken

Ogen

Een intensievere oogopslag ontvangen, met daarbij direct vollere wimpers? Ontvang een eyeliner met permanente make-up op maat. Of je nu houd van dik, dun, zwart of felgekleurd het is allemaal mogelijk.

Wat is permanente make-up?

De naam zegt het al. PMU wordt permanent aangebracht waardoor deze altijd op zijn plek blijft zitten. Zo kun je sporten, zwemmen en slapen zonder dat je make-up uitloopt. By Lika is gespecialiseerd in permanente make-up voor wenkbrauwen, lippen en ogen. Onze ervaren schoonheidsspecialiste is opgeleid aan een gecertificeerd opleidingsinstituut en kent alle technieken zodat het beste resultaat bereikt wordt.

Kies voor altijd perfect zittende make-up

De permanente make-up behandeling vereist secuurheid en wordt daarom uitgevoerd door een gespecialiseerde professional. Daarnaast heeft By Lika ervoor gekozen om de met nummer 1 producten van Nouveau Contour te werken. Masters in micropigmentation.

Welke permanente make up past bij mij?

Je wordt hartelijk ontvangen door de professional in onze beautysalon op Strijp-S in Eindhoven. Er volgt een intakegesprek waarin jouw eisen en wensen voor het perfecte resultaat uitvoerig besproken worden. Neem foto’s mee van wenkbrauwen, ogen of lippen die jij mooi vindt. Hierdoor krijgen we een beeldvorming van hoe je het eindresultaat graag wilt zien.

Naar aanleiding van je gezichtsvorm/ -kenmerken en voorbeeldfoto’s wordt bepaald hoe de permanente make-up aangebracht gaat worden. Het beoogde eindresultaat wordt eerst getekend, zodra jij tevreden bent wordt de permanente make-up aangebracht.

Het genezingsproces

Na de behandeling ontvang je van de specialist informatie over de nazorg. Het genezingsproces duurt ongeveer 4 tot 6 weken. Vermijd in de eerste twee weken de zonnebank, sauna en zout water of chloorwater. Dit heeft allemaal invloed op het eindresultaat.

Plan vandaag nog jouw afspraak in!

By Lika geeft jouw de perfecte permanente make-up! In onze schoonheidssalon in Eindhoven nemen wij de tijd voor jou zodat jij 100% tevreden bent met het resultaat. Wil je ons eerst beter leren kennen? Je kunt gratis en geheel vrijblijvend contact met ons opnemen voor een intakegesprek. Zien we je snel?