By Lika gezichtsbehandeling

Bij deze gezichtsbehandeling maken we gebruik van 100% natuurlijke producten. Hier zijn we ruim twaalf jaar geleden mee gestart en is een behandeling die steeds populairder aan het worden is. Deze producten zijn met de grootste zorg samengesteld en uitgezocht. Wij werken o.a met puur hyaluronzuur, collageen, vitamine-C, koudgeperste oliën en overige grondstoffen die een helende uitwerking hebben. Alle producten zijn vrij zijn van parabenen, geur- en kleurstoffen of overige houdbaarheid ingrediënten.

De kennis die we hebben opgedaan komt voort uit de Ayurveda. Een levenswijze evenals een geneeskundig systeem dat wereldwijd meer dan 5000 jaar wordt beoefend en daardoor bestempeld wordt als de oudste geneeswijze die de mens kent. De kern van de leer zijn welzijn, natuurlijke schoonheid en duurzame gezondheid.

“Lika essential gezichtsbehandeling is een weldaad voor je huid”

Lika Essential gezichtsbehandeling 60 min |  € 60,-
Lika Essential gezichtsbehandeling 90 min | € 77,50
  • Geschikt voor alle huidtypes
  • Inclusief huidanalyse
  • 100% natuurlijke producten afgestemd op jouw huidconditie
  • De huid krijgt zowel een oppervlakte- als dieptereiniging
  • Natuurlijk zuiverend masker
  • Verwijderen onzuiverheden
  • Tijdens het masker krijg je een massage met Indiase invloeden van nek en decolleté
  • Afsluitende verzorging met een huidverzorgende olie/serum

De Perfect Age gezichtsbehandeling

De verzorgingslijn van het merk Perfect Age is samengesteld door een team op basis van hun jarenlange ervaring binnen de cosmetische industrie. Hun producten vallen onder de cosmeceuticals. ‘Cosmeceuticals is een samenvoeging van ‘cosmetic’ (cosmetisch) en ‘farmaceuticals'(farmaceutisch). Cosmeceutical is een catogorie producten met actieve werkstoffen die wetenschappelijk zijn getest en waarvan wordt verklaard dat ze daadwerkelijk de huidfuncties verbeteren of stimuleren. Deze hoogwaardige producten hebben een huidverbeterend en huidverjongend effect.

“Iedere leeftijd kan de perfecte leeftijd zijn”

Perfect Age gezichtsbehandeling 30 min |  € 42,50
Perfect Age gezichtsbehandeling 60 min | € 60,-

 

Een goede reiniging en intensieve verzorging dragen bij aan het verminderen van tekenen van huidveroudering. Het is duidelijk zichtbaar als je regelmatig je huid laat verzorgen. Zeker bij huidproblemen is het een aanrader om een professionele schoonheidsspecialist te bezoeken. Huidproblemen zoals b.v. acne kunnen niet meteen verdwijnen. Daar is een plan van aanpak voor nodig. Voor een gezichtsbehandeling maakt de schoonheidsspecialiste een keuze uit de productlijn Perfect Age die past bij de indicatie van jouw huid.

Zowel de productlijn Perfect Age Supplements als de verzorgingslijn Perfect Age Cosmeceuticals zijn verkrijgbaar in onze schoonheidssalon en webshop.
Tijdens de behandeling zal de schoonheidsspecialist tips geven over het gebruik van de schoonheidsproducten. Zo kun je na de behandeling de huid optimaal verzorgen.

Bezoek onze beautysalon in Eindhoven

Boek jouw Lika gezichtsbehandeling en kom tot rust in onze beautysalon. Deze behandeling duurt 60 minuten en kost € 60,-.

Winkelwagen
Scroll naar boven