Veel gestelde vragen

Gezichtsbehandelingen

Gebruik de zoekbalk hieronder om snel antwoorden of te vinden. Of gebruik Ctrl F op je toetsenbord om te kijken of je vraag er tussen zit.

Waarom zou ik een professionele gezichtsbehandeling moeten overwegen voor mijn huidverzorging?

Elke huid heeft een andere behoefte. Meer hydratatie, het verminderen van huidveroudering of het verbeteren van een huidprobleem zoals b.v. acne. Onze specialisten bekijken jouw huid en huidtype en stemmen samen met jou de gezichtsbehandeling af op jouw wensen en behoeften. Wat ons uniek maakt is dat wij al ruim 15 jaar zoveel mogelijk met 100% natuurlijke producten en ingrediënten werken.

We zijn aangesloten bij het Anbos  en staan gerigistreerd in het SKIN-register. Behandelingen voor o.a. acne en littekens kunnen worden vergoed. De hoogte van de vergoeding verschilt per zorgverzekeraar. Bekijk je polis voor de mogelijke vergoedingen bij jouw verzekering.

Hoe gaan we te werk met een Gezichtsbehandeling?

Bij onze gezichtsbehandelingen maken we gebruik van 100% natuurlijke producten, waaronder puur hyaluronzuur, collageen, vitamine C, koudgeperste oliën en andere natuurlijke ingrediënten met genezende eigenschappen. Onze producten zijn vrij van parabenen, kunstmatige geurstoffen, kleurstoffen en andere conserveringsmiddelen.

Voor zowel tijdens de behandelingen als voor de nazorg werken we samen met MySkinMatch, een gerenommeerd bedrijf met hoogwaardige serums. Dankzij deze samenwerking kunnen we een serum op maat samenstellen, specifiek afgestemd op jouw huid. Deze serums bevatten ingrediënten in hoge concentraties, wetenschappelijk onderbouwd en leveren zichtbare resultaten.

Onze kennis en expertise zijn geworteld in de eeuwenoude Ayurvedische traditie, die al meer dan 5000 jaar wereldwijd wordt beoefend. Ayurveda staat voor welzijn, natuurlijke schoonheid en duurzame gezondheid, en vormt de essentie van onze benadering van huidverzorging. Als je op zoek bent naar effectieve gezichtsbehandelingen met natuurlijke producten en serums op maat, dan ben je bij ons aan het juiste adres!”

Wat is de Perfect Age gezichtsbehandeling?

De verzorgingslijn van het merk Perfect Age is samengesteld door een team op basis van hun jarenlange ervaring binnen de cosmetische industrie. Hun producten vallen onder de cosmeceuticals. ‘Cosmeceuticals is een samenvoeging van ‘cosmetic’ (cosmetisch) en ‘farmaceuticals'(farmaceutisch). Cosmeceutical is een catogorie producten met actieve werkstoffen die wetenschappelijk zijn getest en waarvan wordt verklaard dat ze daadwerkelijk de huidfuncties verbeteren of stimuleren. Deze hoogwaardige producten hebben een huidverbeterend en huidverjongend effect.

 

Hoe kan een gezichtsbehandeling mijn huidconditie verbeteren?

Een professionele gezichtsbehandeling kan specifieke huidproblemen aanpakken, zoals acne, fijne lijntjes en rimpels, pigmentatieproblemen en een droge huid. Door de behandeling worden de huidtextuur en teint verbeterd, waardoor je een gezondere en jeugdiger uitstraling krijgt.

Wat zijn de voordelen van regelmatig een gezichtsbehandeling?

Regelmatige professionele gezichtsbehandelingen kunnen de gezondheid van je huid op lange termijn verbeteren en behouden. Ze helpen bij het voorkomen van huidproblemen, verminderen tekenen van veroudering, stimuleren de celvernieuwing en bevorderen de opname van huidverzorgingsproducten.

Is een gezichtsbehandeling geschikt voor alle huidtypes?

Ja, professionele gezichtsbehandelingen zijn over het algemeen geschikt voor alle huidtypes, mits ze worden aangepast aan de specifieke behoeften van je huid. Een ervaren schoonheidsspecialist zal de behandeling afstemmen op jouw huidtype en eventuele huidproblemen.

Hoe vaak moet ik een pgezichtsbehandeling ondergaan voor optimale resultaten?

De frequentie van professionele gezichtsbehandelingen hangt af van je huidtype, huidconditie en persoonlijke doelen. Over het algemeen wordt aanbevolen om elke 4 tot 6 weken een professionele gezichtsbehandeling te ondergaan om de beste resultaten te behalen en je huid gezond en stralend te houden.

Om een afspraak te maken kun je hier rechts onder op Maak Afspraak klikken en voor eventuele aanvullende vragen kun je contact met ons opnemen. Ons vriendelijke team staat klaar om je te helpen.
We hopen dat deze antwoorden enige opheldering bieden, maar aarzel niet om contact met ons op te nemen als je meer informatie nodig hebt.

Winkelwagen
Scroll naar boven