Veel gestelde vragen

Bindweefselmassage

Gebruik de zoekbalk hieronder om snel antwoorden of te vinden. Of gebruik Ctrl F op je toetsenbord om te kijken of je vraag er tussen zit.

Wat is een bindweefselmassage?

Een bindweefselmassage is een populaire behandeling voor het gezicht of lichaam. Het is gericht op de bindweefsellaag met als doel de huidconditie en bindweefsel te verbeteren. Door de massage worden er verklevingen losgemaakt en de doorbloeding gestimuleerd. Met als resultaat dat de huid en bindweefsel aangezet wordt tot celvernieuwing. Ook wordt de aanmaak van collageen en elastine vezels bevorderd. Een traditionele beauty tip die niet verloren mag gaan!

 

Waar is een intensieve bindweefselmassage (LPG apparaat) voor het lichaam goed voor?

Deze behandeling ook Endermologie genoemd is geschikt voor de volgende indicaties:

  • cellulite/sinaasappelhuid
  • vetophopingen
  • voor- en nazorg bij liposuctie
  • bevordering van lymfedrainage na cosmetische ingrepen
  • verkleefde littekens

Waar is een bindweefselmassage voor het gelaat goed voor?

Voor het gelaat wordt een bindweefselmassage alleen met de handen (manueel) uitgevoerd. De hals en de decollete worden tijdens de behandeling ook meegenomen.

Hoe vaak is een bindweefselmassage nodig?

Voor een optimale resultaat adviseren wij een kuur, waarbij je 1 of 2 keer per week de behandeling ondergaat. Een kuur is afhankelijk van de doelstelling, behandeling indicatie en de huidconditie. Vervolgens kun je dit 1 keer in de maand bijhouden. Het resultaat zal duidelijk zichtbaar zijn! In onze beautyboetiek maken wij voor het gelaat alleen gebruik van manuele grepen en voor het lichaam gebruiken we een LPG apparaat.

 

Hoe snel zie je resultaat na een bindweefselmassage?

Dit is afhankelijk per persoon in combinatie met de type behandeling. Iedereen heeft een andere pijngrens en daarnaast kan de diepte van de naalden ook bepalend zijn. Het is over het algemeen goed te verdragen. Op verzoek van de klant kunnen we eventueel een verdovende crème aanbrengen dat de pijn verlicht, maar dit raden we niet aan.

 

Wat voel je tijdens een bindweefselmassage?

Een bindweefselmassage dat met de blote handen wordt uitgevoerd kan soms een beetje pijnlijk aanvoelen. Hoe vaker je de behandeling krijgt hoe fijner het zal gaan aanvoelen. Dit komt door de verklevingingen die in het bindweefsel steeds minder wordt en de doorbloeding steeds beter. Behandelingen met het LPG apparaat zijn pijnloos en worden zelfs als prettig ervaren.

 

Om een afspraak te maken kun je hier rechts onder op Maak Afspraak klikken en voor eventuele aanvullende vragen kun je contact met ons opnemen. Ons vriendelijke team staat klaar om je te helpen.
We hopen dat deze antwoorden enige opheldering bieden, maar aarzel niet om contact met ons op te nemen als je meer informatie nodig hebt.

Winkelwagen
Scroll naar boven