Veel gestelde vragen

Wimperextensions

Gebruik de zoekbalk hieronder om snel antwoorden of te vinden. Of gebruik Ctrl F op je toetsenbord om te kijken of je vraag er tussen zit.

Zijn Wimperextensions iets voor mij?

Naast een adviesgesprek weet je het pas echt of wimper extensions bij je passen als je ze een keer laat plaatsen. In het begin is het altijd een klein beetje wennen, maar onze ervaring sinds 2010 is dat de klanten niet hierna niet meer zonder willen. Uiteraard is het ook mogelijk om wimperextensions eenmalig te laten plaatsen. Om een mooie oogopslag te houden, adviseren wij om iedere drie weken de wimpers te laten bijvullen.

Welke wimperextensions bieden wij aan?

One by One lashes
Hollywood lashes
Russian volume lashes

Wat zijn One by One lashes?

Bij One by One Eyelashes worden hele dunne, natuurlijk uitziende wimperextensions, wimperhaartje voor wimperhaartje geplaatst door een specialist. Dat geeft een zeer natuurlijke uitstraling en zorgt voor een verleidelijke oogopslag.

 

Wat zijn Hollywood lashes?

Bij de Hollywood Lashes worden er 2 of 3 haartjes (2D/3D) op de wimper geplaatst. Zeer geschikt voor mensen met dikke of dunne wimpers. De haartjes zijn 0,07 mm of 0,1 mm dik. Afhankelijk van de dikte en de lengte die je kiest, bepaal je je eigen look.

 

 

Wat zijn Russian volume lashes?

Bij de Russian volume lashes worden er per wimper 3 tot 6 haartjes geplaatst. Dit zorgt voor veel volume. De Russian volume lashes zijn zeer geschikt voor de dames die van zichzelf weinig wimperhaartjes hebben. Bij deze techniek worden zeer dunne, en lichte haarplukjes aangebracht van 0,03 mm.

 

Om een afspraak te maken kun je hier rechts onder op Maak Afspraak klikken en voor eventuele aanvullende vragen kun je contact met ons opnemen. Ons vriendelijke team staat klaar om je te helpen.
We hopen dat deze antwoorden enige opheldering bieden, maar aarzel niet om contact met ons op te nemen als je meer informatie nodig hebt.

Winkelwagen
Scroll naar boven