FAQ Cursussen

Wat voor soort beautycursussen zijn beschikbaar?

Er zijn diverse soorten beautycursussen beschikbaar :

Deze cursussen variëren in duur, specialisatie en intensiteit, afhankelijk van je interesses en doelen.

Waarom een beauty cursus waardevol is voor jouw schoonheidssalon?

De beauty branche is altijd in beweging. Nieuwe trends vinden razendsnel een weg naar de schoonheidssalon. Als ervaren schoonheidsspecialiste is het daarom van belang dat je on top of the game blijft en de nieuwste technieken onder de knie krijgt. De beauty cursussen van By Lika zijn gevarieerd in aanbod en bieden een toegevoegde waarde voor jou als ondernemer in de beauty branche.

De cursussen zijn uiteraard niet alleen geschikt voor ondernemers, maar ook voor mensen die graag willen werken binnen de beautybranche!

 

Wat zijn de start datums van de By Lika Summa beauty & lifestyle cursussen?

Startdatum PMU cursussen

15 APRIL 2024 | 17:00 – 21:00
16 APRIL 2024 | 17:00 – 21:00

Hoe boek ik een cursus?

Onze beauty cursussen kun je allemaal terug vinden op de site onder de button Beauty cursussen.  Alle Beauty cursussen zijn inclusief pakket.
Wij helpen jou graag met het maken van een keuze voor een geschikte opleiding. Zo kies je een cursus waarvan je zeker weet dat het een toegevoegde waarde is voor jou. Heb je nog andere vragen? Maak dan gebruik van de contact formulier en wij nemen dan zsm contact op en uiteraard zijn we tijdens kantooruren ook telefonisch bereikbaar.

Wat zijn de toelatingseisen voor een beautycursus?

Veel behandelingen binnen de beautybranche kunnen door iedereen worden uitgevoerd, wat veel mogelijkheden biedt voor mensen die in de branche willen werken zonder specifieke vooropleiding. Als ondernemers vinden we het belangrijk om een solide basis te bieden met cursussen waar je echt iets aan hebt. De enige vereiste voor de meeste opleidingen is dat je 18 jaar of ouder moet zijn. Bij ons geld dit alleen voor de PMU cursussen.

Met een solide basis kun je je verder ontwikkelen en je eigen stijl ontwikkelen in de PMU. Maar om de eerste klanten goed en zelfverzekerd te kunnen helpen is een must als startende PMU artiest. Het hebben van de juiste kennis en vaardigheden geeft je het vertrouwen om professioneel te werk te gaan en klanten tevreden te stellen met uitstekende resultaten.

 

 

Hoe lang duurt het voordat ik een certificaat of diploma behaal na het voltooien van een beautycursus?

De duur van een cursus varieert per type cursus. Op deze site wordt er duidelijk aangegeven per cursus wat de duur ervan is. Sommige duren enkele weken, terwijl andere een dag of twee dagen. Na afronding ontvang je een certificaat dat je vaardigheden en kennis bevestigt.

De PMU Cursussen worden o.a in samenwerking met Summa Beauty &Lifestyle gegeven. Niet alleen studenten van het Summa college kunnen de opleiding volgen, maar ook geen student. De lessen voor deze PMU cursus wordt ook op tijdstippen gegeven die na de college gevolgd kunnen worden. Verder wordt het verdeeld over 6 weken, zodat er ruim voldoende tijd is voor alle praktijkoefeningen.

Wat zijn de carrièremogelijkheden na het afronden van een beautycursus?

Er zijn talloze carrièremogelijkheden beschikbaar na het afronden van een beautycursus. We willen niet alleen de nadruk leggen op het ondernemerschap. Hoewel je natuurlijk als ondernemer aan de slag kunt, is het belangrijk te onthouden dat ondernemen meer inhoudt dan alleen het leveren van diensten aan klanten. Als ondernemer bieden we onze studenten extra modules aan en voorzien we hen tijdens de opleiding van veel informatie over ondernemerschap.

Naast het ondernemerschap kun je ook in loondienst treden bij een bedrijf in de beautybranche. Als je bepaalde vaardigheden hebt verworven tijdens de cursussen, kun je een waardevolle aanvulling zijn voor deze sector. Bovendien kun je parttime werken in een andere branche en je creativiteit uiten in de beautybranche, zelfs zonder dat je een gecertificeerde schoonheidsspecialist bent.

Om een afspraak te maken kun je hier rechts onder op Maak Afspraak klikken en voor eventuele aanvullende vragen kun je contact met ons opnemen. Ons vriendelijke team staat klaar om je te helpen.
We hopen dat deze antwoorden enige opheldering bieden, maar aarzel niet om contact met ons op te nemen als je meer informatie nodig hebt.

Winkelwagen
Scroll naar boven