Permanente make-up voor lippen

Ontdek de betovering van permanente make-up voor je lippen en omarm een langdurige, prachtige uitstraling. Bij ons vind je een uitgebreid aanbod aan behandelingen voor permanente lipmake-up, die allemaal zijn afgestemd op jouw persoonlijke wensen en stijl. Of je nu op zoek bent naar een subtiele kleurverbetering of een volledige lippencontour en -vulling, wij bieden precies wat je nodig hebt. Als eigenaresse staat Natali graag voor je klaar om je natuurlijke schoonheid te benadrukken met uiterste nauwkeurigheid en precisie.

Als PMU-specialist bij By Lika heb ik mijn opleiding ruim acht jaar geleden afgerond bij Phi Brows en Nouveaucontour, twee gerenommeerde instituten in de PMU-branche. Hoewel we niet gebonden zijn aan specifieke merken, kiezen we altijd voor A-merken die zich al lange tijd hebben gespecialiseerd in PMU. Op deze manier blijven we op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen in de wereld van permanente make-up. Dankzij mijn jarenlange ervaring als PMU-professional en het gebruik van hoogwaardige producten, kan ik uitstekende resultaten leveren.

Lipcontour

Definieer en accentueer je lipranden met onze lipcontourbehandeling. Of je nu op zoek bent naar een subtiele definitie of een meer uitgesproken look, wij passen de contour aan op jouw voorkeuren en natuurlijke lipvorm.

Full-Lips

Geniet van een prachtig en gelijkmatig kleurverloop over je hele lippen. Onze full-lips behandelingen bieden een subtiele overgang van kleur, waardoor je lippen er natuurlijk voller en levendiger uitzien, zonder dat je dagelijks lippenstift hoeft aan te brengen.

Tarieven van de behandeling:

Prijs inclusief de touch-up (na 6-8 weken):

  • Lipliner €225,-
  • Full lips € 375,-
  • Lipshadow €350,-

Full-lips (tint herstel)

Deze techniek wordt ook gebruikt om de kleur van de lippen op te halen. Zo kun je lippen met donkere pigmenten een stuk frisser en lichter maken, maar het ziet er nadat het is genezen als je eigen lippen zonder dat er lippenstift op zit.

Full-lips (vorm herstel)

Voor diegenen die hun natuurlijke lipkleur willen herstellen na het verlies door veroudering, littekens of andere factoren, bieden wij gespecialiseerde behandelingen voor lippenherstel. Onze deskundige technici kunnen helpen om de natuurlijke schoonheid van je lippen te herstellen met zorgvuldig aangebrachte pigmenten.

Lipshadow

De contour van de lippen wordt hersteld, middels een zachte pigmentatie van de lippen. Dus geen duidelijke lipcontour middels een lijntje. De focus ligt hier op de contouren van de lippen en niet de volledige pigmentatie van de lippen.

Meer informatie over de behandeling

Een behandeling duurt  ongeveer 3 uur, afhankelijk van welk onderdeel je laat pigmenteren. Na deze behandeling plannen we, voor een optimaal resultaat, alvast een nabehandeling (touch-up) in. Enkele voordelen van een touch-up zijn:

  • Het vullen van vage en lichte plekken
  • De kleur intenser te maken, want na de eerste behandeling kan het tot 60% vervagen.

De touch-up vindt na 6 tot 8 weken plaats.

Allereerst wordt er gevraagd om een toestemmingsformulier in te vullen. Dit is ter controle van jouw gezondheid. Vervolgens krijg je een uitgebreide uitleg over de behandeling.

Het intakegesprek

Je wordt hartelijk ontvangen door de professional in onze beautysalon op Strijp-S in Eindhoven. Er volgt een intakegesprek waarin jouw eisen en wensen voor het perfecte resultaat uitvoerig besproken worden. Neem foto’s mee van wenkbrauwen, ogen of lippen die jij mooi vindt. Hierdoor krijgen we een beeldvorming van hoe je het eindresultaat graag wilt zien.
Naar aanleiding van je gezichtsvorm/ -kenmerken en voorbeeldfoto’s wordt bepaald hoe de permanente make-up aangebracht gaat worden. Het beoogde eindresultaat wordt eerst getekend, zodra jij tevreden bent met het resultaat, wordt de permanente make-up aangebracht.

Het genezingsproces

Na de behandeling ontvang je van de specialist informatie over de nazorg. Het genezingsproces duurt ongeveer 4 tot 6 weken. Vermijd in de eerste twee weken de zonnebank, sauna en zout water of chloorwater.

Winkelwagen
Scroll naar boven