Permanente make-up voor lippen

Ook voor de lippen zijn er bij By Lika in Eindhoven verschillende mogelijkheden voor een mooi en permanent resultaat. Wil je graag een natuurlijke aanvulling of extra accent, dat kan door de lipcontouren extra aan te zetten. Ook kunnen de lippen gecorrigeerd worden voor een mooi en symmetrisch aangezicht. Je kunt kiezen voor een lipliner in een gewenste kleur, maar ook een minder opvallende kleur nemen die een vage lipcontour weer mooi vormgeeft. Daarnaast kan ook worden gekozen voor het pigmenteren van de gehele lippen, dan wordt het gebruik van een lipstick overbodig!

Gecertificeerde PMU-professionals

De permanente make-up behandeling vereist secuurheid en wordt daarom uitgevoerd door gespecialiseerde professionals. Zij hebben een opleiding gevolgd bij diverse professionele opleidingsinstituten. By Lika heeft ervoor gekozen om de met de nummer 1 producten van Nouveau Contour te werken.

Prijs inclusief de touch-up (na 6-8 weken):

  • Lipliner €225,-
  • Full lips € 375,-
  • Lipshadow €350,-

Meer informatie over de behandeling

Een behandeling duurt  ongeveer 3 uur, afhankelijk van welk onderdeel je laat pigmenteren. Na deze behandeling plannen we, voor een optimaal resultaat, alvast een nabehandeling (touch-up) in. Enkele voordelen van een touch-up zijn:

  • Het vullen van vage en lichte plekken
  • De kleur intenser te maken, want na de eerste behandeling kan het tot 60% vervagen.

De touch-up vindt na 6 tot 8 weken plaats.

Allereerst wordt er gevraagd om een toestemmingsformulier in te vullen. Dit is ter controle van jouw gezondheid. Vervolgens krijg je een uitgebreide uitleg over de behandeling.

Het intakegesprek

Je wordt hartelijk ontvangen door de professional in onze beautysalon op Strijp-S in Eindhoven. Er volgt een intakegesprek waarin jouw eisen en wensen voor het perfecte resultaat uitvoerig besproken worden. Neem foto’s mee van wenkbrauwen, ogen of lippen die jij mooi vindt. Hierdoor krijgen we een beeldvorming van hoe je het eindresultaat graag wilt zien.
Naar aanleiding van je gezichtsvorm/ -kenmerken en voorbeeldfoto’s wordt bepaald hoe de permanente make-up aangebracht gaat worden. Het beoogde eindresultaat wordt eerst getekend, zodra jij tevreden bent met het resultaat, wordt de permanente make-up aangebracht.

Het genezingsproces

Na de behandeling ontvang je van de specialist informatie over de nazorg. Het genezingsproces duurt ongeveer 4 tot 6 weken. Vermijd in de eerste twee weken de zonnebank, sauna en zout water of chloorwater.

Winkelwagen
Scroll naar boven