Permanente make-up voor de mooiste ogen

Ogen laten een gezicht spreken. Met behulp van permanente make-up in verschillende kleurstellingen verander jij de uitstraling van je ogen. Dit voor zowel het bovenooglid alsook voor de onderooglid. Wanneer je kiest voor permanente eyeliner, wordt tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd. Dat zorgt voor een volle en natuurlijke oogopslag. Daarmee kunnen ook te kleine of te grote ogen optisch in de juiste verhouding worden gecorrigeerd. Zo heb je altijd mooie ogen, zonder zorgen over uitlopen.

Gecertificeerde PMU-professionals

Als PMU-specialist bij By Lika heb ik mijn opleiding ruim acht jaar geleden afgerond bij Phi Brows en Nouveaucontour, twee gerenommeerde instituten in de PMU-branche. Hoewel we niet gebonden zijn aan specifieke merken, kiezen we altijd voor A-merken die zich al lange tijd hebben gespecialiseerd in PMU. Op deze manier blijven we op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen in de wereld van permanente make-up. Dankzij mijn jarenlange ervaring als PMU-professional en het gebruik van hoogwaardige producten, kan ik uitstekende resultaten leveren.

Prijs vanaf inclusief de touch-up (na 6-8 weken):

  • Eyeliner boven  €275,-
  • Infralashes         €200
  • Eyeliner onder  €225,-

Meer informatie over de behandeling

Een behandeling duurt 1,5 tot 2 uur, afhankelijk van welk onderdeel je laat pigmenteren. Na deze behandeling plannen we, voor een optimaal resultaat, alvast een nabehandeling (touch-up) in. Enkele voordelen van een touch-up zijn:

  • Het vullen van vage en lichte plekken
  • De kleur intenser te maken, want na de eerste behandeling kan het tot 60% vervagen.

De touch-up vindt na 6 tot 8 weken plaats.

Allereerst wordt er gevraagd om een toestemmingsformulier in te vullen. Dit is ter controle van jouw gezondheid. Vervolgens krijg je een uitgebreide uitleg over de behandeling.

Het intakegesprek

Je wordt hartelijk ontvangen door de professional in onze beautysalon op Strijp-S in Eindhoven. Er volgt een intakegesprek waarin jouw eisen en wensen voor het perfecte resultaat uitvoerig besproken worden. Neem foto’s mee van wenkbrauwen, ogen of lippen die jij mooi vindt. Hierdoor krijgen we een beeldvorming van hoe je het eindresultaat graag wilt zien.
Naar aanleiding van je gezichtsvorm/ -kenmerken en voorbeeldfoto’s wordt bepaald hoe de permanente make-up aangebracht gaat worden. Het beoogde eindresultaat wordt eerst getekend, zodra jij tevreden bent met het resultaat, wordt de permanente make-up aangebracht.

Het genezingsproces

Na de behandeling ontvang je van de specialist informatie over de nazorg. Het genezingsproces duurt ongeveer 4 tot 6 weken. Vermijd in de eerste twee weken de zonnebank, sauna en zout water of chloorwater.

Winkelwagen
Scroll naar boven