Permanente make-up voor wenkbrauwen

Wenkbrauwen heb je in verschillende kleuren, vormen en maten. Zij vormen jouw gezichtsexpressie en zijn daarom een belangrijk onderdeel van je gezicht. In tijdschriften, op televisie en social media spot je mooie, volle wenkbrauwen. Wie wil dat nou niet? Wakker worden met dé perfecte wenkbrauwen! Permanente make up voor wenkbrauwen is dé oplossing. By Lika is één van de schoonheidssalons in Eindhoven waar microblading, powder brows en Ombre brows  wordt aangeboden. Dus laat je wenkbrauwen bij ons doen. Wij streven naar een prachtig en natuurlijk uitstraling. Schoonheid staat bij ons voorop!

Wat is Microbladen?

Microbladen word ook wel 3D hairstroke techniek genoemd. Met een manuele pen tekenen we flinter dunne haartjes in de huid tussen de natuurlijke wenkbrauwharen. Deze zijn niet te onderscheiden van echte wenkbrauwhaartjes. Het resultaat van microbladen: een natuurlijke volle wenkbrauw die altijd perfect in vorm zit.

De behandeling bestaat uit 2 delen
Behandeling + Touch-up (Touch-up na 6-8 weken)
Totaal € 325

Wat zijn Powder brows?

Powder brows is een techniek waarbij pigment wordt aangebracht om de wenkbrauwen te vormen en te verfraaien. Hierbij maken we gebruik van een tatoeëerapparaat speciaal ontwikkeld voor permanente make-up. In tegenstelling met een tatoeage werken we alleen in de bovenste laag van de huid. Het resultaat is een natuurlijke, poederachtige look. We Meerdere dunne lagen pigment worden aangebracht die zorgen voor een zacht, poederig effect.  Deze techniek wordt vaak toe om overmatig vervaagde, dunne of onregelmatige wenkbrauwen te corrigeren. Het resultaat is een natuurlijk uitziend, gedefinieerd effect.

De behandeling bestaat uit 2 delen
Behandeling + Touch-up (Touch-up na 6-8 weken)
Totaal € 375

Wat zijn Ombre brows?

Ombre wenkbrauwen is een techniek waarbij er een schaduweffect wordt gecreeerd. Hierbij kunnen we gebruik maken van meerdere tinten.  Deze techniek geeft de wenkbrauwen meer volume, definitie en dimensie. Ombre en Powder brows lijken heel erg op elkaar. Het verschil zit hem hoofdzakelijk in het model. Bij Ombre brows zijn de wenkbrauw naar binnen en/of naar boven toe minder gepigmenteerd. Je krijgt dan een wenkbrauw met een zachte uitstraling. Alsof je de wenkbrauwen lichtjes met een poeder heb ingekleurd. Het resultaat ziet er natuurlijk uit. Het gebruik van een poeder om dagelijks de wenkbrauwen vorm te geven is dan niet meer nodi

De behandeling bestaat uit 2 delen
Behandeling + Touch-up (Touch-up na 6-8 weken)
Totaal € 375

Welke techniek voor wenkbrauwen is geschikt voor jou?

Tijdens de intake krijg je uitleg over de verschillende technieken. Bovenstaande technieken kunnen we ook met elkaar combineren. Het komt regelmatig voor dat een bepaalde techniek niet geschikt is voor jou huid. De specialist zal dit eerlijk aangeven. Uiteindelijk gaat het erom dat je zo lang mogelijk van je nieuwe wenkbrauwen kan genieten.

Waarom een touch-up?

Om de wenkbrauwen er altijd mooi uit te laten zien adviseren wij om na 1 a 2 jaar een touch-up in te plannen. De kleuren die dan beginnen te vervagen kunnen we weer terug brengen naar de originele kleur, zodat de wenkbrauwen er weer fris en verzorgd uitziet.

Touch-up binnen 1,5 jaar is €175,-

Meer informatie over de behandeling

Een behandeling duurt ongeveer 3 uur. Allereerst wordt er gevraagd om een toestemmingsformulier in te vullen. Dit is ter controle van jouw gezondheid. Vervolgens krijg je een uitgebreide uitleg over de behandeling. Voor we starten met de behandeling wordt er een verdovende creme aangebracht en de wenkbrauwen naar wens getekend op de huid. Vervolgens worden de kleuren van de pigmenten uitgekozen en daarna kan er pas met de procedure worden gestart.

Na deze behandeling plannen we, voor een optimaal resultaat,  alvast een nabehandeling (touch-up) in. Enkele voordelen van een touch-up zijn:

  • Het vullen van vage en lichte plekken
  • De kleur intenser te maken, want na de eerste behandeling kan het tot 60% vervagen.

De touch-up vindt na 6 tot 8 weken plaats.

Het intakegesprek

Je wordt hartelijk ontvangen door de professional in onze beautysalon op Strijp-S in Eindhoven. Er volgt een intakegesprek waarin jouw eisen en wensen voor het perfecte resultaat uitvoerig besproken worden. Neem foto’s mee van wenkbrauwen, ogen of lippen die jij mooi vindt. Hierdoor krijgen we een beeldvorming van hoe je het eindresultaat graag wilt zien.
Naar aanleiding van je gezichtsvorm/ -kenmerken en voorbeeldfoto’s wordt bepaald hoe de permanente make-up aangebracht gaat worden. Het beoogde eindresultaat wordt eerst getekend, zodra jij tevreden bent met het resultaat, wordt de permanente make-up aangebracht.

Het genezingsproces

Na de behandeling ontvang je van de specialist informatie over de nazorg. Het genezingsproces duurt ongeveer 4 tot 6 weken. Vermijd in de eerste twee weken de zonnebank, sauna en zout water of chloorwater.

Winkelwagen
Scroll naar boven