Permanente make-up voor wenkbrauwen

Wenkbrauwen heb je in verschillende kleuren, vormen en maten. Zij vormen jouw gezichtsexpressie en zijn daarom een belangrijk onderdeel van je gezicht. In tijdschriften, op televisie en social media spot je mooie, volle wenkbrauwen. Wie wil dat nou niet? Wakker worden met dé perfecte wenkbrauwen! Permanente make up voor wenkbrauwen is dé oplossing. By Lika is één van de schoonheidssalons in Eindhoven waar microblading wordt aangeboden. Dus laat je wenkbrauwen bij ons doen. Wij streven naar een prachtig en natuurlijk uitstraling. Schoonheid staat bij ons voorop!

Permanente make-up Eindhoven Schoonheidssalon By Lika

Microblading wenkbrauwen

De hairstrokes worden getekend tussen de bestaande wenkbrauw haartjes. Dit zorgt ervoor dat je een natuurlijke look krijgt. De getekende wenkbrauw haartjes zijn hierdoor bijna niet te onderscheiden van echte. Vervolgens wordt de juiste kleurpigment aangebracht in de hairstrokes. Op deze manier neemt je huid de kleurpigment beter op. De opname van de kleurpigment is afhankelijk van je huidtype.

2 uur – 30 minuten · € 250,- eerste behandeling + Touch-up € 75,-

Permanente make-up Eindhoven Schoonheidssalon By Lika

Ombre

Ombre is een heel andere techniek en begint bij steeds meer mensen bekend te raken. Normaal gesproken poeder je je wenkbrauwen met een sjabloon of uit de losse pols. Meestal teken je de wenkbrauwen van licht naar donker tot het wenkbrauwpunt. Hetzelfde resultaat kan bereikt worden met permanente make-up. Uiteraard kan dit naar eigen wens ingevuld worden samen met de professional.

2 uur – 30 minuten · € 250,- eerste behandeling + Touch-up € 75,-

Hoe werkt microblading nu precies?

In de beautybranche is ‘microblading’ geen onbekende term meer. Het is een nieuwe techniek om permanente make up aan te brengen voor bijvoorbeeld je wenkbrauwen. Maar hoe werkt dit nu eigenlijk? Wanneer je het woord letterlijk vertaald krijg je ‘kleine sneetjes’.

De professional gebruikt een speciale pen dat een flinterdun mesje bevat. Hierdoor is het mogelijk om fijne hairstrokes te ’krassen’ in de bovenlaag van de huid. Het vlijmscherpe mesje glijdt als het ware in de opperhuid met de haargroeirichting van je wenkbrauwen mee. De hairstrokes worden getekend tussen de bestaande wenkbrauw haartjes. Dit zorgt ervoor dat je een natuurlijke look krijgt. De getekende wenkbrauw haartjes zijn hierdoor bijna niet te onderscheiden van echte!

Vervolgens wordt de juiste kleurpigment aangebracht in de hairstrokes. Op deze manier neemt je huid de kleurpigment beter op. De opname van de kleurpigment is afhankelijk van je huidtype.

Meer informatie over de behandeling

Een behandeling duurt 1,5 tot 2, uur, afhankelijk van welk onderdeel je laat pigmenteren. Na deze behandeling plannen we, voor een optimaal resultaat,  alvast een nabehandeling (touch-up) in. Enkele voordelen van een touch-up zijn:

  • Het vullen van vage en lichte plekken
  • De kleur intenser te maken, want na de eerste behandeling kan het tot 60% vervagen.

De touch-up vindt na 6 tot 8 weken plaats.

Allereerst wordt er gevraagd om een toestemmingsformulier in te vullen. Dit is ter controle van jouw gezondheid. Vervolgens krijg je een uitgebreide uitleg over de behandeling.

Het intakegesprek

Je wordt hartelijk ontvangen door de professional in onze beautysalon op Strijp-S in Eindhoven. Er volgt een intakegesprek waarin jouw eisen en wensen voor het perfecte resultaat uitvoerig besproken worden. Neem foto’s mee van wenkbrauwen, ogen of lippen die jij mooi vindt. Hierdoor krijgen we een beeldvorming van hoe je het eindresultaat graag wilt zien.
Naar aanleiding van je gezichtsvorm/ -kenmerken en voorbeeldfoto’s wordt bepaald hoe de permanente make-up aangebracht gaat worden. Het beoogde eindresultaat wordt eerst getekend, zodra jij tevreden bent met het resultaat, wordt de permanente make-up aangebracht.

Het genezingsproces

Na de behandeling ontvang je van de specialist informatie over de nazorg. Het genezingsproces duurt ongeveer 4 tot 6 weken. Vermijd in de eerste twee weken de zonnebank, sauna en zout water of chloorwater.