Jojoba olie

12,5055,00

Jojoba olie wordt gemaakt van rijpe zaden uit de Jojoba struik die groeit in Israël. Deze plantaardige, biologische en vegan olie is koudgeperst, veelvuldig getest en goedgekeurd voor cosmetisch gebruik. Het heeft de volgende voordelen voor de huid:

  • Diep hydraterende en kalmerende werking (ook na verbranding door de zon);
  • Wordt gemakkelijk opgenomen in de huid;
  • Rijk aan de vitaminen E en B, antioxidanten en mineralen met beschermende werking;
  • Vertraagt het verouderingsproces;
  • Vermindert acne en zorgt voor een natuurlijke glans;
  • Geschikt voor de gevoelige huid;
  • Helpt tegen de groei van bacteriën op de huid wat bijdraagt aan snellere genezing van wondjes en irritaties.

Jojoba olie wordt gemaakt van rijpe zaden uit de Jojoba struik die groeit in Israël. Deze plantaardige, biologische en vegan olie is koudgeperst, veelvuldig getest en goedgekeurd voor cosmetisch gebruik. Het heeft de volgende voordelen voor de huid:

  • Diep hydraterende en kalmerende werking (ook na verbranding door de zon);
  • Wordt gemakkelijk opgenomen in de huid;
  • Rijk aan de vitaminen E en B, antioxidanten en mineralen met beschermende werking;
  • Vertraagt het verouderingsproces;
  • Vermindert acne en zorgt voor een natuurlijke glans;
  • Geschikt voor de gevoelige huid;
  • Helpt tegen de groei van bacteriën op de huid wat bijdraagt aan snellere genezing van wondjes en irritaties.