Brow Lamination

Wil je vollere, perfect gestylde wenkbrauwen zonder dagelijks gedoe met wenkbrauwproducten? Browlamination is de ideale oplossing!

Wat is Brow Lamination?

Browlamination is een populaire behandeling waarbij je natuurlijke wenkbrauwhaartjes in de gewenste vorm worden gebracht en gefixeerd. Dit zorgt voor een vollere, gelifte look die wekenlang blijft zitten. De behandeling is geschikt voor alle haartypes, of je nu last hebt van wilde, stugge of dunne wenkbrauwen.

Waarom Kiezen voor Brow Lamination?
  • Optisch Vollere Wenkbrauwen: Je wenkbrauwen worden gelift en in model gebracht, waardoor ze er voller en strakker uitzien.
  • Langdurig Effect: Geniet 6 tot 8 weken van perfect gestylde wenkbrauwen.
  • Tijdbesparend: Geen gedoe meer met wenkbrauwpotloden of gels.
  • Veilig en Comfortabel: De behandeling is pijnloos en niet schadelijk voor je eigen haartjes.

Onze Prijzen

Brow Lamination behandeling inclusief Harsen en Stylen |  € 45,-
Brow Lamination behandeling inclusief Verven (Brow Tinting), Harsen en Stylen | € 60,-

Wil je een Cursus volgen?

Brow Tinting en Brow Lamination: De Perfecte Combinatie

Voor een ultieme wenkbrauw transformatie kiezen veel mensen ervoor om brow tinting te combineren met brow lamination. Terwijl brow lamination de wenkbrauwhaartjes in de gewenste vorm fixeert en een vollere look creëert, zorgt brow tinting ervoor dat de wenkbrauwen donkerder en beter gedefinieerd worden. Deze combinatie geeft je een langdurig, verzorgd en natuurlijk resultaat, waardoor je elke dag kunt genieten van perfect gestylde wenkbrauwen zonder gedoe.

Wat is Brow Tinting?

Brow tinting is een behandeling waarbij een speciale semi-permanente verf wordt aangebracht op de wenkbrauwhaartjes. Deze verf zorgt ervoor dat je wenkbrauwen er donkerder, voller en beter gedefinieerd uitzien. Bovendien kan de verf tijdelijk de huid onder de wenkbrauwen kleuren, wat helpt bij het creëren van een vollere look.

Onze Prijzen

Brow Tinting (verven) apart |  € 15,-
Brow Tinting inclusief Harsen/Epileren | € 30,-

Bezoek onze beautysalon in Eindhoven

Winkelwagen
Scroll naar boven