[fusion_builder_container hundred_percent=”no” hundred_percent_height=”no” hundred_percent_height_scroll=”no” hundred_percent_height_center_content=”yes” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” margin_top=”0″ margin_bottom=”0″ padding_top=”0″ padding_right=”” padding_bottom=”0″ padding_left=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”2_3″ layout=”1_1″ spacing=”” center_content=”no” link=”” target=”_self” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”left top” undefined=”” background_repeat=”no-repeat” hover_type=”none” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” padding_top=”0″ padding_right=”” padding_bottom=”0″ padding_left=”” margin_top=”0″ margin_bottom=”0″ animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”no”][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=””]

Botox en Fillers in Eindhoven

Uitgevoerd door Dokter Robert Schoemacher, arts cosmetische geneeskunde

Drs. Robert Schoemacher is de meest toonaangevende arts op het gebied van cosmetische behandelingen in Nederland. Met ruim 30 jaar ervaring is hij dé specialist op het gebied van injectables (botox en fillers). Dokter Schoemacher (BIG registratienummer 29023753101) studeerde geneeskunde aan de Universiteit van
Amsterdam, waar hij in 1987 afstudeerde. Het motto van Robert Schoemacher is “Less is more….”

Zowel filler als botox kunnen helpen bij het verminderen van rimpels. Voor rimpels die veroorzaakt worden door mimiek, zoals kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels en fronsrimpels wordt botox gebruikt. Overige rimpels, zoals rimpels in wangen, rondom de mond of de neus/ lippenlijnen worden met fillers behandeld.

Botox ( merk Dysport )

Botox is een toxine , geproduceerd door de bacterie Clostridium Botulinum ,dat gebruikt wordt om de spieren tijdelijk te laten ontspannen. Deze stof blokkeert de prikkeloverdracht van zenuwen naar spieren, waardoor spieren tot minder of geen activiteit meer in staat zijn. Botox is volledig afbreekbaar door het lichaam en is een veilig en geregistreerd geneesmiddel. Dit wil zeggen dat botox jarenlang is onderzocht op zaken als effectiviteit, bijwerkingen en complicaties voordat het op de markt is toegelaten. Botox wordt al zo’n 60 jaar gebruikt in de medische wereld. De hoeveelheid die wordt gebruikt is zo laag dat het niet schadelijk of giftig is. In al die jaren is er nog nooit een nadelige bijwerking op de lange termijn geregistreerd.

Botox behandelingen:

 • Kraaienpootjes
  Deze “vrolijke” rimpels ontstaan als je veel lacht, maar kunnen als storend ervaren worden als ze in de huid blijven staan of ook zichtbaar zijn in de wangen. Als dit het geval is kan er iets aan gedaan worden d.m.v. een botoxbehandeling.
 • Voorhoofdrimpels
  Wanneer de wenkbrauwen worden opgetrokken kunnen voorhoofdsrimpels ontstaan. Leeftijd speelt hierin een rol, evenals erfelijkheid. Als deze rimpels de uitstraling van uw gezicht gaan bepalen is het mogelijk ze met botox te behandelen.
 • Fronsrimpels
  Het wel of niet krijgen van een fronsrimpel wordt mede bepaald door erfelijke factoren. Naast deze erfelijke factoren kan het veel gebruiken van de mimiek (boos kijken, fronsen) bijdragen aan de ontwikkeling van fronsrimpels. Meestal wordt een fronsrimpel behandeld met botox, maar wanneer deze erg diep is kan het ook zijn dat de behandeling uit een combinatie botox en fillers bestaat.
 • Bunny lines (= de rimpeltjes op de neus)
  Bunny lines zijn mede erfelijk bepaald en ontstaan door het aanspannen van de spieren rondom de neus. Er ontstaan dan rimpeltjes op de bovenkant van je neus. Deze lijntjes kunnen met botox worden verminderd.
 • Gummy smile (= zichtbaar tandvlees bij lachen)
  Wanneer je bij het lachen veel tandvlees zichtbaar is en je dit vervelend vindt, dan is dit met botox te behandelen. Hierbij worden enkele prikjes gezet onder de neusvleugels waardoor de spiertjes van de bovenlip zich ontspannen. Hierdoor wordt deze minder omhooggetrokken bij het lachen.
 • Wenkbrauwlift
  Als de wenkbrauwen wat gaan vallen met het vorderen van de leeftijd kan dit een vermoeide oogopslag geven. Wanneer de wenkbrauwen nog niet te ver zijn gezakt kan botox een oplossing zijn. Deze lichte behandeling geeft een frisse blik en duurt slechts enkele minuten.
 • Migraine / spanningshoofdpijn
  Hoofdpijn is een veel voorkomende klacht. Wanneer de hoofdpijnklachten gepaard gaan met misselijkheid (braken), overgevoeligheid voor licht en soms uitval van het gezichtsveld, spreken we van migraine. Een botoxbehandeling kan dan een uitkomst zijn. Klachten af kunnen nemen in duur, frequentie of heftigheid. Vooral bij spanningshoofdpijn werkt botox goed omdat de spieren in het voorhoofd ontspannen worden. De behandeling is licht en binnen enkele minuten uitgevoerd.
 • Overmatig transpireren ( oksels, handen, voeten )
  Iedereen transpireert, alleen niet in dezelfde mate. Wanneer je overmatig transpireert, daar veel last van ondervindt en goede hygiëne met de juiste kleding niet helpt, kan een botoxbehandeling uitkomst bieden. De zenuwen die de zweetklieren aansturen worden hiermee stilgelegd. Een behandeling duurt ongeveer 10 minuten.
 • Tandenknarsen
  Wanneer je kaken overactief zijn heb je ’s nachts vaak last van tandenknarsen. Soms alleen bij stress, maar het kan ook voortdurend plaatsvinden. Dit is niet goed voor je tanden en kan allerlei gebitsklachten tot gevolg hebben. Een lichte botoxbehandeling van zo’n 5 minuten, waarbij de kauwspieren ontspannen worden, kan hierin uitkomst geven.

 

Behandeling

Verdoving

Tijd

Effect

Pijn

Kraaienpootjes

Geen

5 min

3-6 mnd

Minimaal

Voorhoofdsrimpels

Geen

5 min..

3-6 mnd

Minimaal

Fronsrimpels

Geen

5 min

3-6 mnd

Minimaal

Bunny lines

Geen

5 min

3-6 mnd

Minimaal

Gummy Smile

Geen

5 min

3-6 mnd

Minimaal

Wenkbrauwlift

Geen

5 min

3-6 mnd

Minimaal

Migraine

Geen

5 min

3-6 mnd

Minimaal

Overmatig transpireren

Geen

10 min

3-6 mnd

Minimaal

Tandenknarsen

Geen

5 min

3-6 mnd

Minimaal

 

Fillers ( merk Teosyal )

De meest gebruikte fillers bestaan tegenwoordig uit hyaluronzuur, een van de bouwstoffen van de huid. Met fillers worden lijnen en plooien opgevuld of wordt er extra volume gegeven aan een bepaald deel van het gezicht, zoals de mond, de wangen of de jukbeenderen. Fillers op basis van hyaluronzuur worden door het lichaam na circa negen maanden afgebroken.

Filler behandelingen

 • Vollere lippen
 • Meer volume van wangen
 • Correctie neus/lippenplooien
 • Verzachten lijnen t.p.v. wangen en rond de mond
 • Accentueren jukbogen
 • Correctie mondhoeken/marionetlijnen
 • Meer volume van labia maiores (= de grote schaamlippen)

[/fusion_text][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_3″ layout=”1_3″ spacing=”” center_content=”yes” link=”” target=”_self” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”left top” undefined=”” background_repeat=”no-repeat” hover_type=”none” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”no”][fusion_separator style_type=”none” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” sep_color=”” top_margin=”10″ bottom_margin=”10″ border_size=”” icon=”” icon_circle=”” icon_circle_color=”” width=”” alignment=”center” /][fusion_imageframe image_id=”38″ max_width=”” style_type=”none” stylecolor=”” hover_type=”zoomin” bordersize=”” bordercolor=”” borderradius=”” align=”center” lightbox=”no” gallery_id=”” lightbox_image=”” alt=”injectables botox en fillers door Robert Schoemacher by Lika in Eindhoven voor vrouwen” link=”” linktarget=”_self” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]https://bylika.nl/wp-content/uploads/2018/06/injectables-1024×683-300×200.jpg[/fusion_imageframe][fusion_separator style_type=”none” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” sep_color=”” top_margin=”5″ bottom_margin=”5″ border_size=”” icon=”” icon_circle=”” icon_circle_color=”” width=”” alignment=”center” /][fusion_imageframe image_id=”39″ max_width=”” style_type=”none” stylecolor=”” hover_type=”zoomin” bordersize=”” bordercolor=”” borderradius=”” align=”center” lightbox=”no” gallery_id=”” lightbox_image=”” alt=”injectables botox en fillers door Robert Schoemacher by Lika in Eindhoven voor mannen” link=”” linktarget=”_self” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]https://bylika.nl/wp-content/uploads/2018/06/injectables-man-1024×768-300×225.jpg[/fusion_imageframe][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container][fusion_builder_container hundred_percent=”no” hundred_percent_height=”no” hundred_percent_height_scroll=”no” hundred_percent_height_center_content=”yes” equal_height_columns=”yes” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” margin_top=”” margin_bottom=”” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”2_3″ layout=”2_3″ spacing=”” center_content=”no” link=”” target=”_self” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” hover_type=”none” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”no”][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=””]


Tarieven

Botox 

 
1 zone

€175,00

2 zones

€325,00

3 zones

€450,00

4 zones

€575,00

Fillers 

 
1 ml

€399,-

1,5 ml

€599,-

2 ml

€750,-

[/fusion_text][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=””]

 

Intakegesprek

Om de juiste behandeling te kiezen zal dokter Schoemacher in een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek eerst met u bespreken wat voor u de beste behandeling zou kunnen zijn. Na het intakegesprek kan de behandeling plaatsvinden. Voorbereiding voor de behandeling. Blauwe plekken zijn gedeeltelijk te voorkomen door 7 dagen
voorafgaand aan de behandeling Arnica druppels of -tabletten te slikken. Deze zijn verkrijgbaar bij drogist of apotheek.

Daarnaast is het belangrijk een week voor de behandeling geen alcohol te drinken, geen vitamine E te slikken, en geen aspirine of andere bloedverdunnende medicatie te gebruiken.

Nazorg

 • Na een botoxbehandeling hoeft u niets te doen.
 • Na een fillerbehandeling is het raadzaam het behandelde gebied te koelen met ijs of met een coldpack, om eventuele blauwe plekken te voorkomen. Dit koelen doet u gedurende 10 minuten per uur, en dit gedurende meerdere uren.
 • Ook is het aan te raden na een fillerbehandeling Arnica crème/zalf/gel te appliceren op het behandelde gebied, eveneens om blauwe plekken te voorkomen of te behandelen. Arnica gel is verkrijgbaar in onze salon en bij apotheek of drogist.
 • Dokter Schoemacher is 24 uur per dag bereikbaar voor dringende vragen na de behandeling.
 • Na circa 2 weken kan er, desgewenst, een controle van een behandeling worden gepland.

 

By Lika staat garant voor:

 • Veilige behandelmethode door een ervaren deskundige specialist
 • Rolstoeltoegankelijke locatie
 • Discreet gelegen locatie waardoor uw privacy gegarandeerd is
 • Richtlijnen volgens GGD

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container][fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” overlay_color=”” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”” padding_bottom=”” padding_left=”” padding_right=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” center_content=”no” last=”no” min_height=”” hover_type=”none” link=””][fusion_text]

 

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Winkelwagen
Scroll naar boven