Bindweefselmassage

De meest populaire massage is de bindweefselmassage voor het gezicht. Een anti-aging massage van oudsher die nog steeds zijn populariteit behoudt. Deze massage is een massage voor het gezicht en een intensieve behandeling. Sommige mensen ervaren het als pijnlijk en andere vallen erbij in slaap.

Wat is een bindweefselmassage?

Een bindweefselmassage is gericht op de bindweefsellaag met als doel de huidconditie te verbeteren. De doorbloeding wordt gestimuleerd waardoor de huid wordt aangezet tot versteviging en celvernieuwing. Verklevingen worden losgemaakt waardoor de doorbloeding beter wordt. Tevens wordt de aanmaak van collageen en elastine vezels bevorderd. Kortom; je huid zal weer gaan stralen als nooit tevoren. Een traditionele beauty tip die niet verloren mag gaan!

Boek een bindweefselmassage in onze salon

We raden aan om deze massage in eerste instantie zes keer achter elkaar iedere week te herhalen. Vervolgens eenmaal in de maand voor een zichtbaar blijvend resultaat. Wil jij een behandeling bij ons boeken? Maak dan snel jouw afspraak. Bij eventuele vragen mag je ook contact met ons opnemen zodat we deze kunnen beantwoorden. Deze massage van het gezicht duurt 30 minuten en kost €39,50.