Wimperextensions cursus van By Lika

Mooie dikke wimpers: wie wil dat nu niet? Natuurlijk, vol of glamoureus: welk effect je ook verlangt, dit bereik je makkelijk met wimper extensions! Vooral als schoonheidsspecialiste is een cursus wimperextensions een aanvulling op je kennis. De wimperextensions cursussen van By Lika worden gegeven voor professionals uit de beautybranche die jou leren om de mooiste wimperextensions te zetten.

Welke cursus wimperextensions past bij mij?

Met wimperextensions kun je een natuurlijke look creëren of juist extra volume aan de wimpers geven. Wij geven daarom drie verschillende soorten cursussen op het gebied van wimper extensions.

  • One by one
  • 2D/3D wimpers
  • Russian volume

Leer wimperextensions plaatsen als een professional

Onze wimperextensions cursus worden gegeven in een klein groepje door een ervaren wimperstyliste, waar aandacht en professionaliteit centraal staan. Zij leert je tijdens de wimperextensions cursus alles over de theorie en praktijk. Na afronding van jouw cursus ontvang je een certificaat en starterspakket zodat jij gelijk aan de slag kunt met de nieuw geleerde technieken.

De wimperstyliste die les geeft heeft minimaal 6 jaar ervaring en is ook ondernemer. Naast het leren plaatsen van wimperextensions besteden we ook aandacht aan het opzetten van een eigen business. Er wordt o.a gesproken over de prijzen, verschillende aanbieders en hun wimperextension producten etc. Kortom waar moet je aan denken als je serieus wil ondernemen als wimperstyliste.

One by one

De one by one wimper techniek is perfect voor diegene die langere en vollere wimpers willen met een natuurlijke look. Tijdens deze cursus leer je om individuele hairextensions te plaatsen op de natuurlijke wimper. De haartjes zijn zacht en flexibel. Doordat er verschillende types krul en diktes zijn, kan dit gemakkelijk afgestemd worden op de wensen van de klant. Deze cursus is de basis en perfect voor de beginnend wimperstyliste.

2D/3D wimpers

Onze 2D/3D wimpercursus is perfect voor de professionals die al enige ervaring hebben met het plaatsen van wimpers.  Bij deze techniek worden 2 tot 3 haartjes per wimper geplaatst, waardoor het volume effect ontstaat. Dit is perfect voor een volle set wimpers die meer volume bieden als de one by one techniek. Deze cursus vereist een ervaren wimperstyliste en is dus alleen te volgen als je de one by one wimper techniek beheerst.

Russian volume

Mega volume is wat er bij de russian volume techniek centraal staat. Deze wimperextensions cursus is voor ervaren wimpers stylistes een aanvulling op je wimper extension kennis. Hierbij worden wel 3 tot 6 haartjes per wimper geplaatst voor een mega volumineuze look. Perfect voor dames met weinig wimpers of voor diegene die houden van extra veel volume. Ook leuk voor een feestje!

Boek nu onze wimperextensions cursus

Word een ervaren wimperstyliste met onze cursus wimperextensions! Wij leren jou alles wat je moet weten in een intieme en persoonlijke sfeer. Maak jouw kennis compleet met onze cursus lash lifting: zo ben jij binnen no-time een allround beauty professional!

Winkelwagen
Scroll naar boven