Microblading cursus: creëer de perfecte wenkbrauwen

Ben jij geobsedeerd met het tekenen van de perfecte wenkbrauwen en wil je jezelf hier verder in ontwikkelen? Met onze cursus microbladen ben jij binnen twee dagen een specialist in het microbladen van de perfect strakke wenkbrauwen. Deze microblading cursus is perfect voor de beauty professional die zich wil ontwikkelen binnen de wereld van permanente make-up.

Wat is microbladen?

Microbladen wordt ook wel 3D hairstroke techniek genoemd. Tijdens een behandeling wordt er met een manuele pen flinter dunne haartjes ‘getekend’ op de natuurlijke wenkbrauw. Deze zijn niet te onderscheiden van echte wenkbrauwhaartjes. Het resultaat van microbladen: een natuurlijke volle wenkbrauw die altijd perfect in vorm zit. Lege plekjes worden opgevuld en voor diegene die geen eigen wenkbrauwen meer hebben, geeft microbladen een natuurlijk effect. 

Waarom de cursus microblading

Als beautyprofessional is de cursus microblading een waardevolle aanvulling op jouw beauty kennis. Dit door het gemak wat microblading met zich mee brengt. Het aanbrengen van wenkbrauw make-up is verleden tijd en het resultaat zij gelijke wenkbrauwen die altijd vol zijn. En wist je dat wij ook cursussen geven voor wimperextensions en lash liften voor de perfecte oogopslag? Zo word jij een allround beauty professional.

Wat kun je verwachten van onze cursus microblading?

In twee dagen leiden onze professionals jou op tot microblading specialist. Theorie en praktijk wisselen elkaar af en je leert alles wat nodig is om de perfecte wenkbrauwen te realiseren voor jouw klanten. Onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere:

  • Kleurenleer en pigment
  • Productkennis
  • Contra-indicaties
  • De perfecte wenkbrauw vorm
  • Nazorg en opfris behandelingen

De microblading cursussen worden gegeven in een kleine groep, zodat er volop ruimte is voor persoonlijke aandacht. De cursus sluit je af met een certificaat en krijg je van ons een uitgebreid starterspakket en 3 maanden support na het afronden van de cursus microbladen.

Reserveer jouw plekje voor deze cursus

Wil jij microblading specialist worden en jouw klanten voorzien van perfecte wenkbrauwen? Schrijf je dan in voor de cursus microbladen van By Lika! Wij leren jou alles zodat je snel aan de slag kan met het zetten van de perfecte wenkbrauwen. Heb je nog andere vragen over deze cursus, neem dan gerust contact met ons op.

Winkelwagen
Scroll naar boven