Wimperlifting cursus van By Lika

Schrijf je nu in en word een echte professional!

Wil jij je gaan verdiepen in het effect van natuurlijk volle wimpers met een krul die wekenlang blijft zitten? Dat leren we jou graag tijdens onze lash lift cursus! Door deze manier van wimperlifting krijgt de natuurlijke wimper een boost en zijn extensions niet nodig. Deze techniek is daarom perfect voor diegene die houden van een natuurlijke look en hun eigen wimpers willen behouden of allergisch zijn voor wimperlijm.

Meld je nu aan voor de cursus:

  • Ervaren praktijkdocent
  • De cursus wordt gegeven in een klein groepje
  • Optimale en persoonlijke aandacht
  • Je wordt up-to-date gehouden over de nieuwste trends en producten
  • Je ontvang een certificaat en starterspakket
Wimpersextensions Eindhoven By Lika

Natuurlijk gekrulde wimpers door wimperlifting
Bij wimperlifting worden de wimpers gelift vanaf de wortel door middel van siliconen pads. Hierdoor behouden de wimpers deze vorm 6 tot wel 9 weken lang! Lash Lifting is van toepassing op alle, zowel op korte als lange wimpers.
Mascara’s en wimperkrultangen zijn hierna overbodig. Deze lash lift cursus is een absolute aanvulling om de perfecte wimpers te krijgen. Het is een alternatief voor wimperextensions of voor dames die allergisch zijn voor de lijm. Voor hen is Lashlifting een perfecte een oplossing. Daarnaast vraagt deze behandeling geen onderhoud en is de behandelduur tussen de 50 en 60 minuten.

Leer hoe jij de perfecte wimpers creëert met onze lash lift cursus. In onze sfeervolle schoonheidssalon op Strijp-S in Eindhoven ben jij van harte welkom om de wimperlifting cursus te volgen. Wij leren jou in alles wat je moet weten in deze uitgebreide cursus. Als je de cursus hebt afgerond mag jij gelijk aan de slag gaan met alles wat je geleerd hebt. Boek snel jouw plekje voor deze cursus in onze salon!

Nadat je de cursus hebt gekozen nemen wij van By Lika binnen 24 uur contact op, zodat we de datum voor de cursus kunnen bespreken.

Winkelwagen
Scroll naar boven