Wimperextensions cursus van By Lika

Schrijf je nu in en word een echte professional!

Mooie dikke wimpers: wie wil dat nu niet? Natuurlijk, vol of glamoureus: welk effect je ook verlangt, dit bereik je makkelijk met wimper extensions! Vooral als schoonheidsspecialiste is een cursus wimperextensions een aanvulling op je kennis. De wimperextensions cursussen van By Lika worden gegeven voor professionals uit de beautybranche die jou leren om de mooiste wimperextensions te zetten.

Meld je nu aan voor de cursus:

  • Ervaren praktijkdocent
  • De cursus wordt gegeven in een klein groepje
  • Optimale en persoonlijke aandacht
  • Je wordt up-to-date gehouden over de nieuwste trends en producten
  • Je ontvang een certificaat en starterspakket
Wimperextensions - By Lika

Met wimperextensions kun je een natuurlijke look creëren of juist extra volume aan de wimpers geven. Wij geven daarom drie verschillende soorten cursussen op het gebied van wimper extensions.
– One by one
– 2D/3D wimpers
– Russian volume

Leer wimperextensions plaatsen als een professional
Onze wimperextensions cursus worden gegeven in een klein groepje door een ervaren wimperstyliste, waar aandacht en professionaliteit centraal staan. Zij leert je tijdens de wimperextensions cursus alles over de theorie en praktijk. Na afronding van jouw cursus ontvang je een certificaat en starterspakket zodat jij gelijk aan de slag kunt met de nieuw geleerde technieken.

De wimperstyliste die les geeft heeft minimaal 6 jaar ervaring en is ook ondernemer. Naast het leren plaatsen van wimperextensions besteden we ook aandacht aan het opzetten van een eigen business. Er wordt o.a gesproken over de prijzen, verschillende aanbieders en hun wimperextension producten etc. Kortom waar moet je aan denken als je serieus wil ondernemen als wimperstyliste.

Nadat je de cursus hebt gekozen nemen wij van By Lika binnen 24 uur contact op, zodat we de datum voor de cursus kunnen bespreken.

Winkelwagen
Scroll naar boven