Met een botox behandeling ben je zó van fijne lijntjes en rimpels af

Als je last hebt van ongewenste lijntjes in je gezicht, kan dit een negatief effect hebben op je zelfvertrouwen. Rimpels en kraaienpootjes laten je ouder lijken dan jij je in werkelijkheid voelt. Herken jij dit? Dan is een botox behandeling dé uitkomst voor dit probleem. Door deze behandeling ben jij binnen no-time van vervelende lijntjes of rimpels af! In combinatie met een filler behandeling voor meer volume, straalt jouw gezicht weer als nooit tevoren!

Wat is botox?

Een botoxinjectie zorgt er voor dat de spieren rondom de rimpels zich ontspannen. Doordat de prikkeloverdracht van de zenuwen naar de spier geblokkeerd wordt, zijn deze tot minder activiteit in staat. Hierdoor verdwijnt de rimpel en wordt de huid egaal. Botox wordt al decennia lang gebruikt in de medische wereld en is door de kleine hoeveelheid die wordt gebruikt tijdens een behandeling, niet schadelijk voor het lichaam.

Welke botox behandeling past bij mij?

Als eerste is het goed om te weten wat je wilt laten doen. Je kunt botox in je gezicht inbrengen om fronsrimpels in te verminderen, maar ook als je je wenkbrauwen wilt laten liften voor een frissere uitstraling kan een botox behandeling een uitkomst zijn. Botox is tevens niet alleen voor het uiterlijk, maar ook bij lichamelijke ongemakken kan een behandeling helpen. Migraine, tandenknarsen en tegen zweten zijn hier voorbeelden van.

Een botoxbehandeling in onze schoonheidssalon

Wil jij weten wat een botox behandeling voor jou kan betekenen? Bekijk dan eens welke behandeling bij jou probleemzone past! Heb je vragen over een behandeling? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs voor een vrijblijvend intakegesprek.