Microneedling

Microneedling wordt ook skin needling genoemd en is een hype voor huidverbetering en verjonging. Het is eigenlijk een oude methode, maar door het mogelijk te maken ook thuis toe te kunnen passen is het een hype geworden. Ondanks het thuis gebruik raden wij het aan het in een salon te laten uitvoeren voor een optimaal resultaat. Een specialist weet precies te bepalen wat je huid nodig heeft.  Zij weet als geen ander te adviseren welke naalden er gebruik kunnen worden, met  welke intensiteit en welke serums.

De behandeling zorgt ervoor dat de huid enorm gestimuleerd wordt om nieuw collageen en elastine aan te maken. Dus alle ingredienten voor een jonger huid, want dit breekt af naarmate we ouder worden. Een serum kan tot 200 keer beter de huid binnen dringen en dus beter worden opgenomen. Vervolgens gaat de huid zichzelf herstellen en wordt met de dag mooier!

Het effect van Micro-Needling is dat er, op een natuurlijke en veilige wijze, een enorm scala aan huidverbeteringen bereikt kan worden.

“Er is veel tijd voor nodig om jong te worden” (Pablo Picasso)

Kuur van Perfect Age microneedling: 1 behandelingn – € 100,-
Kuur van Perfect Age microneedling: 3 behandelingen – € 250,-
Kuur van Perfect Age microneedling: 6 behandelingen – € 480,-

Behandelmogelijkheden:

Acne littekens en wondgenezing ( niet geschikt voor actieve acne)

  • Vult het littekenweefsel op
  • Breekt bestaand littekenweefsel af en versnelt het genezingsproces van de wond.

Hyperpigmentatie

  • Verbetert pigment problemen
  • Overmatig pigment breekt af
  • De huid gaat er stralender uitzien

Huid verstrakking en -verjonging

  • Verhoogt de opname van vocht en voedingsstoffen
  • Stimuleert de aanmaak van Collageen
  • De huid wordt steviger en gladder

Hoe ziet de huid er na de Miconeedling uit?

Afhankelijk van het te behandelen huidoppervlak en de lengte van de naalden zal de huid er roze/ rood uit gaan zien. Bij sommige huidtypes zal dit snel verdwijnen, bij andere kan de roodheid enkele dagen aanblijven. Bij een diepere behandeling kan de huid licht gaan schilferen. Dit is een positief effect omdat de dode huidcellen “afschilferen” en nieuwe huidcellen worden aangemaakt. De huid is na een behandeling extra kwetsbaar. Ons advies is om de huid uit de zon te houden en goed te beschermen met een SPF van zeker 30.  Daarnaast in de opvolgende dagen een krachtige serum aan te brengen op de huid.

Wanneer ziet u het resultaat van Microneedling?

Het resultaat van een kuur laat even op zich wachten. Je moet dus wel geduld hebben. In het geval van anti-aging wensen is het wellicht handig om te weten dat het minimaal 6 weken duurt om collageen en elastine aan te maken, en dat er meerdere behandelingen nodig zijn.

Voor alle duidelijkheid: Je ziet meteen resultaat na een behandeling, maar het eindresultaat na een kuur zal dat zeker overtreffen! 

Nog niet volledig geïnformeerd? Neem via deze pagina contact op of klik hier om meer informatie te ontvangen over de behandelingen van microneedling in Eindhoven!