PERMANENTE MAKE-UP

Iedere vrouw wil er graag perfect uitzien. Altijd op elk moment van de dag. Met gewone make-up lukt dat niet altijd, met permanente make-up wel.

Eyeliners, lipliners of wenkbrauwen, worden met permanente make-up, (zoals het woord al zegt), permanent aangebracht. Daardoor blijft deze altijd op zijn plaats. Zelfs als je sport, zwemt, net uit bed komt of een traantje weg moet pinken. Je ziet er altijd op en top verzorgd uit.

By Lika kan jou adviseren en samen met jou kijken wat bij jou past.

Bij By Lika zijn de volgende behandelingen mogelijk:

 1. Permanente make-up Wenkbrauwen (Microblading/ Ombre)
 2. Permanente make-up Lip (Full lip/ Lipliner)
 3. Permanente make-up Oog (Oogleden)

De permanente make-upbehandeling vereist secuurheid en wordt daarom uitgevoerd door gespecialiseerde professionals. Zij hebben een opleiding gevolgd bij diverse professionele opleidingsinstituten. Onze salon heeft ervoor gekozen om de met de nummer 1 producten van Nouveau Contour te werken. Masters in micropigmentation. 

Kortom bij By Lika ben je aan het juiste adres voor een permanente make-upbehandeling in Eindhoven! Wil je liever eerst een adviesgesprek? Neem dan contact met ons op.

PRIJSLIJST

 • Microblading €325,-
 • Eyeliner boven € 275,-
 • Eyeliner onder €225,-
 • Lipliner €225,-
 • Full lips € 350,-
 • Lipshadow €325,-
  * Alle behandelingen zijn incl. touch-up (€75,-), deze wordt meteen bij de behandeling ingepland voor 6 tot 8 weken later.
 • Jaarlijkse touch up om de kleur op te frissen en het model bij te werken € 150,-

Wil je ons eerst graag beter leren kennen? Je kunt gratis en geheel vrijblijvend een intake afspraak van 15 minuten bij ons maken. Zien we je snel?

HOE WERKT EEN PERMANENTE MAKE-UP BEHANDELING?

Een behandeling duurt 1,5 tot 2, uur, afhankelijk van welk onderdeel je laat pigmenteren. Na deze behandeling plannen we, voor een optimaal resultaat,  alvast een nabehandeling (touch-up) in. Enkele voordelen van een touch-up zijn:

 • Het vullen van vage en lichte plekken
 • De kleur intenser te maken, want na de eerste behandeling kan het tot 60% vervagen.

De touch-up vindt na 6 tot 8 weken plaats.

Allereerst wordt er gevraagd om een toestemmingsformulier in te vullen. Dit is ter controle van jouw gezondheid. Vervolgens krijg je een uitgebreide uitleg over de behandeling.

HET INTAKEGESPREK

Je wordt hartelijk ontvangen door de professional in onze beautysalon op Strijp-S in Eindhoven. Er volgt een intakegesprek waarin jouw eisen en wensen voor het perfecte resultaat uitvoerig besproken worden. Neem foto’s mee van wenkbrauwen, ogen of lippen die jij mooi vindt. Hierdoor krijgen we een beeldvorming van hoe je het eindresultaat graag wilt zien.
Naar aanleiding van je gezichtsvorm/ -kenmerken en voorbeeldfoto’s wordt bepaald hoe de permanente make-up aangebracht gaat worden. Het beoogde eindresultaat wordt eerst getekend, zodra jij tevreden bent met het resultaat, wordt de permanente make-up aangebracht.

HET GENEZINGSPROCES

Na de behandeling ontvang je van de specialist informatie over de nazorg. Het genezingsproces duurt ongeveer 4 tot 6 weken. Vermijd in de eerste twee weken de zonnebank, sauna en zout water of chloorwater.

1. MICROBLADING WENKBRAUWEN

Wenkbrauwen heb je in verschillende kleuren, vormen en maten. Zij vormen jouw gezichtsexpressie en zijn daarom een belangrijk onderdeel van je gezicht. In tijdschriften, op televisie en social media spot je mooie, volle wenkbrauwen. Wie wilt dat nou niet? Wakker worden met dé perfecte wenkbrauwen! Permanente make up voor wenkbrauwen is dé oplossing. By Lika is één van de schoonheidssalons in Eindhoven waar microblading wordt aangeboden. Dus laat gauw je wenkbrauwen bij ons doen. Wij streven naar een prachtig en natuurlijk uitstraling. Schoonheid staat bij ons voorop!

In de beautybranche is ‘microblading’ geen onbekende term meer. Het is een nieuwe techniek om permanente make up aan te brengen voor bijvoorbeeld je wenkbrauwen. Maar hoe werkt dit nu eigenlijk? Wanneer je het woord letterlijk vertaald krijg je ‘kleine sneetjes’.

De professional gebruikt een speciale pen dat een flinterdun mesje bevat. Hierdoor is het mogelijk om fijne hairstrokes te ’krassen’ in de bovenlaag van de huid. Het vlijmscherpe mesje glijdt als het ware in de opperhuid met de haargroeirichting van je wenkbrauwen mee. De hairstrokes worden getekend tussen de bestaande wenkbrauw haartjes. Dit zorgt ervoor dat je een natuurlijke look krijgt. De getekende wenkbrauw haartjes zijn hierdoor bijna niet te onderscheiden van echte!

Vervolgens wordt de juiste kleurpigment aangebracht in de hairstrokes. Op deze manier neemt je huid de kleurpigment beter op. De opname van de kleurpigment is afhankelijk van je huidtype.

OMBRE

Ombre is een heel andere techniek en begint bij steeds meer mensen bekend te raken. Normaal gesproken poeder je je wenkbrauwen met een sjabloon of uit de losse pols. Meestal teken je de wenkbrauwen van licht naar donker tot het wenkbrauwpunt. Hetzelfde resultaat kan bereikt worden met permanente make-up. Uiteraard kan dit naar eigen wens ingevuld worden samen met de professional.

De behandeling is geschikt voor mannen en vrouwen die mooie, volle wenkbrauwen willen.

Enkele voordelen van microblading en ombre:

 • Bij weinig tot geen haargroei van je wenkbrauwen kun je op deze manier toch volle wenkbrauwen krijgen.
 • Heb je geen wenkbrauwen dan kun je nieuwe wenkbrauwen laten creëren, (b.v. na chemobehandeling of haarziekte).
 • Wenkbrauwen die goed gevormd zijn kunnen je ogen een lift geven. Hierdoor krijg je een frisse uitstraling.
 • Elke dag bespaar je tijd doordat je je wenkbrauwen niet meer bij hoeft te tekenen.
 • Heb je PMU dan raden we je aan eerst een adviesgesprek in te plannen. De specialist kan dan zien in hoeverre de PMU is vervaagd en wat er mogelijk is. Is de PMU te goed zichtbaar dan raden we je aan dit eerst weg te laten laseren voor het mooiste resultaat.

Na de behandeling herken je jouw ‘originele’ wenkbrauwen niet meer terug.

TRAINING MICROBLADING WENKBRAUWEN

Wij verzorgen ook trainingen. De microblading training is een goede aanvulling op je salon.
In de tweedaagse training kun je het volgende verwachten:

 • Gegeven door professionals in microblading;
 • Les in een klein groepje;
 • Praktijkgericht;
 • Inclusief uitgebreid starters pakket;
 • Support na de training ± 3maanden;
 • Certificaat!

Ben je al nieuwsgierig of wil je meer informatie over de training microblading bij By Lika in Eindhoven?
Neem contact met ons op.

De prijs van deze training €1450,- (excl. btw)

2. PERMANENTE MAKE-UP LIPPEN

Ook voor de lippen zijn er bij By Lika in Eindhoven verschillende mogelijkheden voor een mooi en permanent resultaat.

Wil je graag een natuurlijke aanvulling of extra accent, dat kan door de lipcontouren extra aan te zetten. Ook kunnen de lippen gecorrigeerd worden voor een mooi en symmetrisch aangezicht.
Je kunt kiezen voor een lipliner in een gewenste kleur, maar ook een minder opvallende kleur nemen die een vage lipcontour weer mooi vormgeeft.
Daarnaast kan ook worden gekozen voor het pigmenteren van de gehele lippen, dan wordt het gebruik van een lipstick overbodig!

3. PERMANENTE MAKE-UP OGEN

Ogen laten een gezicht spreken.
Met behulp van permanente make-up in verschillende kleurstellingen kun je de uitstraling van je ogen positief veranderen.

Dit kan zowel voor de bovenooglid alsook voor de onderooglid gerealiseerd worden.

Wanneer je kiest voor permanente eyeliner, wordt tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd. Dat zorgt voor een volle en natuurlijke oogopslag. Daarmee kunnen ook te kleine of te grote ogen optisch in de juiste verhouding worden gecorrigeerd. Zo heb je altijd mooie ogen, zonder zorgen over uitlopen!

Uiteraard kun je ook voor een eyeliner kiezen die meer zichtbaar is op de oogrand. Het modebeeld voor eyeliners veranderd steeds. By Lika houd de trends bij en zorgt ervoor dat we aan alle mogelijke wensen van een eyeliner kunnen voldoen. De eyeliner die uitloopt in een wing is op dit moment een trend. Bespreek je wensen en samen komen we tot een mooi resultaat.

LET OP!

Permanente make-up is niet zonder risico’s en heeft nazorg nodig. Hiervoor verwijzen we je graag naar het risicoformulier en de nazorginstructie.

.

microblading By Lika Eindhoven