Permanente make-up

Iedere vrouw wil er graag perfect uitzien. Altijd op elk moment van de dag. Met gewone make-up lukt dat niet altijd, met permanente make-up wel.

Eyeliners, lipliners of wenkbrauwen, worden met permanente make-up, (zoals het woord al zegt), permanent aangebracht. Daardoor blijft deze altijd op zijn plaats. Zelfs als je sport, zwemt, net uit bed komt of een traantje weg moet pinken. Je ziet er altijd op en top verzorgd uit.

By Lika kan jou adviseren en samen met jou kijken wat bij jou past.

Bij By Lika zijn de volgende behandelingen mogelijk:

 • Permanente make-up Wenkbrauwen (Microblading/ Ombre)
 • Permanente make-up Lip (Full lip/ Lipliner)
 • Permanente make-up Oog (Oogleden)

De permanente make-upbehandeling vereist secuurheid en wordt daarom uitgevoerd door gespecialiseerde professionals. Zij hebben een opleiding gevolgd bij Nouveau Contour of aan de PHI academy

Kortom bij By Lika ben je aan het juiste adres voor een permanente make-upbehandeling in Eindhoven! Wil je liever eerst een adviesgesprek? Neem dan contact met ons op.

MICROBLADING WENKBRAUWEN

De nummer 1 techniek van semi-permanente make-up!

Wenkbrauwen

Wenkbrauwen heb je in verschillende kleuren, vormen en maten. Zij vormen jouw gezichtsexpressie en zijn daarom een belangrijk onderdeel van je gezicht. In tijdschriften, op televisie en social media spot je mooie, volle wenkbrauwen. Wie wilt dat nou niet? Wakker worden met dé perfecte wenkbrauwen! Permanente make up voor wenkbrauwen is dé oplossing. By Lika is één van de schoonheidssalons in Eindhoven dat microblading en Ombre wenkbrauwen aabiedt. Dus laat gauw je wenkbrauwen bij ons doen. Wij streven naar een prachtig en natuurlijk uitstraling. Schoonheid staat bij ons centraal!

Wat is microblading?

In de beautybranche is ‘microblading’ geen onbekende term meer. Het is een nieuwe techniek om permanente make up aan te brengen voor bijvoorbeeld je wenkbrauwen. Nu vraag je je af, hoe werkt microblading? Wanneer je het woord letterlijk vertaald krijg je ‘kleine sneetjes’.

De professional gebruikt een speciale pen dat een flinterdun mesje bevat. Hierdoor is het mogelijk om fijne hairstrokes te ’krassen’ in de bovenlaag van de huid. Het vlijmscherp mesje glijdt als het ware in de opperhuid mee met de haargroeirichting van je wenkbrauwen. De hairstrokes worden getekend tussen de bestaande wenkbrauw haartjes. Dit zorgt ervoor dat je een natuurlijke look krijgt. De getekende wenkbrauw haartjes zijn hierdoor bijna niet te onderscheiden van echte!

Vervolgens wordt de juiste kleurpigment aangebracht in de hairstrokes. Op deze manier neemt je huid de kleurpigment beter op. De opname van de kleurpigment is afhankelijk van je huidtype.

Ombre

Dit is een heel ander techniek en begint bij steeds meer mensen bekend te raken. Normaal gesproken poeder je je wenkbrauwen met een sjabloon of uit de losse pols. Meestal teken je de wenkbrauwen van licht naar donker tot het wenkbrauwpunt. Hetzelfde resultaat kan bereikt worden met permanente make-up.Uiteraard kan dit naar eigen wens ingevuld worden samen met de professional.


De behandeling is geschikt voor mannen en vrouwen die mooie, volle wenkbrauwen willen. Enkele voordelen van microblading:

 • Bij weinig tot geen haargroei van je wenkbrauwen kun je op deze manier toch volle wenkbrauwen krijgen.
 • Heb je geen wenkbrauwen dan kun je nieuwe wenkbrauwen laten creëren (bv na chemobehandeling of haarziekte)
 • Wenkbrauwen die goed gevormd zijn kunnen je ogen een lift geven. Hierdoor krijg je een frisse uitstraling.
 • Elke dag bespaar je tijd doordat je je wenkbrauwen niet meer bij hoeft te tekenen.
 • Heb je PMU dan raden we je aan eerst een adviesgesprek in te plannen. De specialist kan dan zien in hoeverre de PMU is vervaagd en of microblading mogelijk is. Is de PMU te goed zichtbaar dan raden we je aan dit eerst weg te laten laseren voor het mooiste resultaat.

Na de behandeling herken je jouw ‘originele’ wenkbrauwen niet meer terug.

Prijzen microblading Eindhoven

Microblading behandeling      € 250,-
Touch-up (zes weken na de 1e behandeling)         € 75,-
Touch-up na een jaar € 120,-

Ombre behandeling € 250,-
Touch-up (zes weken na de 1e behandeling) € 75,-
Touch-up na een jaar € 120,-

Hoe werkt een microblading behandeling?

Een behandeling bedraagt 250 euro en duurt 1,5 tot 2, uur. Het is aanbevolen om alvast een nabehandeling (touch-up) in te plannen. De prijs hiervan is 75 euro. Enkele voordelen van een touch-up zijn:

 • Het vullen van vage en lichte plekken
 • De kleur intenser te maken, want na de eerste behandeling kan het tot 60% vervagen.

De touch-up vindt na 6 weken plaats.

Allereerst wordt er gevraagd om een toestemmingsformulier in te vullen. De reden hiervoor is ter controle van jouw gezondheid. Vervolgens krijg je een uitgebreid uitleg over de behandeling.

Intakegesprek semi-permanente wenkbrauwen

Je wordt hartelijk ontvangen door onze wenkbrauwstylist in onze beautysalon op Strijp-S in Eindhoven. Er volgt een intakegesprek waarin jouw eisen en wensen voor de perfecte wenkbrauwen uitvoerig besproken worden. Neem foto’s mee van wenkbrauwen die jij mooi vindt. Hierdoor krijgen we een beeldvorming van hoe je het graag als eindresultaat wilt zien. Naar aanleiding van je gezichtsvorm en voorbeeldfoto’s wordt de vorm, dikte en kleur van je wenkbrauwen bepaald. Vervolgens tekent de wenkbrauwstylist de ideale vorm van je wenkbrauwen. Dit wordt middels een speciale tool, meettechniek en app getekend. Wanneer je tevreden bent met de wenkbrauw vorm, dan kan de professional starten met de behandeling.

Het genezingsproces van de wenkbrauwen

Na de behandeling ontvang je van de specialist informatie over de nazorg. Het genezingsproces duurt ongeveer 4 tot 6 weken. Vermijd in de eerste  twee weken de zonnebank, sauna en zout water of chloorwater.

Training microblading wenkbrauwen

Wij verzorgen ook trainingen. De microblading training is een goede aanvulling op je salon. In de tweedaagse training kun je het volgende verwachten:

 • Gegeven door professionals in microblading
 • Les in een klein groepje
 • Praktijkgericht
 • Inclusief uitgebreid starters pakket
 • Support na de training ± 3maanden
 • Certificaat !

Ben je al nieuwsgierig of wil je meer informatie over de training microblading?
Neem contact met ons op.

De prijs van deze training €1450,- (excl. btw)

microblading By Lika Eindhoven