MASSAGES
STRIJP-S, EINDHOVEN

Je kan kiezen uit verschillende massages die we aanbieden:

  1. Bindweefselmassage
  2. Massage van de rug, schouder en nek
  3. Massage van het lichaam

Bindweefselmassage

De meest populaire massage is de bindweefselmassage voor het gezicht. Een anti aging massage van oudsher die nog steeds zijn populariteit behoud.

Het is een massage voor het gezicht en is een intensieve behandeling. Sommige mensen ervaren het als pijnlijk en andere vallen erbij in slaap. Bindweefselmassage is een massage gericht op de bindweefsellaag met als doel de huidconditie te verbeteren. De doorbloeding wordt gestimuleerd waardoor de huid wordt aangezet tot versteviging en celvernieuwing. Verklevingen worden los gemaakt zodat de doorbloeding beter zal worden. Tevens wordt de aanmaak van collageen en elastine vezels bevorderd. Kortom je huid zal weer gaan stralen als nooit tevoren. Een traditionele beauty tip die we niet verloren willen laten gaan!!

We raden aan de behandeling in eerste instantie 6 keer achter elkaar iedere week te herhalen. Vervolgens eenmaal in de maand voor een zichtbaar resultaat.

Massage van de rug, schouder en nek

Veel mensen hebben last van dit lichaamsdeel. We raden deze massage dan ook aan iedereen aan als onderhoud.

We hebben maar dertig minuten nodig om je een stuk beter te laten voelen. Gun je zelf de tijd om tijdens het werk of na het werk regelmatig een massage te ondergaan. Juist dit zorgt ervoor dat je je geestelijk en fysiek een stuk beter kan gaan voelen. Doe het puur voor de ontspanning of juist om de spieren losser te maken. Dit deel van het lichaam wordt o.a veel belast bij kappers of mensen die veel achter de computer zitten.  Door een klein beetje aandacht te geven aan jezelf kun je veel beter voor de dag komen en presteren. Het zal gewoon een stuk beter aanvoelen en ook rust geven in het hoofd.

Massage van het hele lichaam

Bespreek met de masseuse of je een ontspanningsmassage wil of juist delen van het lichaam extra wil laten aanpakken. Massage is niet meer weg te denken uit de samenleving. Een algehele positieve effectief op je lichaam en ook geestelijk!

  • ontspanning
  • afvoer afvalstoffen
  • soepelere spieren
  • verbeterd de bloedcirculatie
  • stress verlagend
  • bevordert herstel
  • etc….

Prijzen behandelingen

Bindweefsel massage van het gezicht

30 min. – € 35,00

Massage van de rug, schouder en nek

30 min. – € 30,00

Massage van het hele lichaam

60 min. – € 55,00