BOTOX EN FILLERS in Eindhoven 

UITGEVOERD DOOR DOKTER ROBERT SCHOEMACHER

Een jonge en frisse uitstraling behouden? Wie wil dat nou niet! Botox en fillers kunnen hiervoor een goede oplossing zijn.

Heb je een oudere of sombere uitstraling door gebeurtenissen? Met injectables kunnen we jouw uitstraling verbeteren en met een mooiere versie van jezelf kun je beter in je vel zitten.  Persoonlijke aandacht is voor ons daarom erg belangrijk. Niet alleen om je comfortabel te laten voelen, maar ook om goed te inventariseren wat je uitgangspunt en gewenste resultaat is. De behandeling kan dan bestaan uit botox, fillers of een combinatie daarvan. 

Ook om medische redenen kan er een behandeling van botox of fillers gewenst zijn. Denk aan botox voor het behandelen van migraine of overtollige transpiratie. Tijdens een adviesgesprek kun je dit in alles rustig met dokter Schoemacher bespreken en met wederzijds goed vinden ook meteen laten behandelen.

Voor al uw vragen kunt u hier terecht.

DOKTER. ROBERT SCHOEMACHER

Dokter Robert Schoemacher (BIG registratienummer 29023753101) heeft geneeskunde gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Daar studeerde hij in 1987 af. Met ruim dertig jaar ervaring is dokter Schoemacher de meest ervaren arts in Nederland op het gebied van de cosmetische geneeskunde. Hij geeft je een eerlijk advies waarbij zijn motto is  “less is more!”.

Voor zowel de cosmetische als de medische behandelingen is de prijs alleen afhankelijk van het aantal ml fillers of  Botox  Voor het gebruik van Botox kun je een gewenste zone aangeven. Voor Botox gebruiken we Dysport en voor Fillers Stylage. De absolute topkwaliteit! 

Botox (Dysport)

 
1 zone

€175,00

2 zones

€325,00

3 zones

€450,00

4 zones

€575,00

Fillers (Stylage)

 
1 ml

€450,-

2 ml

€850,-

Aantal populaire  behandelingen op een rij

  
Lippen vergroten
Marionetlijn verzachten
Mondrimpels verwijderen
  
   
Wallen/donkere kringen minder zichtbaar maken
Kraaienpoten verzachten/verwijderen
  
Neusplooien verzachten   
Jukbeenderen vergroten  
Wangen opvullen
Fronsrimpels verwijderen
Wenkbrauwlift
  

 

injectables botox en fillers door Robert Schoemacher by Lika in Eindhoven voor vrouwen
injectables botox en fillers door Robert Schoemacher by Lika in Eindhoven voor mannen