HET MERK EMERGINC:
NATUURLIJKE, INNOVATIEVE HUIDVERZORGING

Defined in nature, refined by science

De huidverzorgingslijn van het merk EmerginC is afkomstig uit Brooklyn. De inhoud bestaat uit een combinatie van de beste ingrediënten uit de natuur met
baanbrekende technologieën en innovatie. Het is een van de weinige organic merken op de markt die het certificaat cosmeceutical mag dragen; en dus een farmaceutische werking heeft.

Alle emerginC producten zijn gemaakt om het beste te halen uit de natuur, de wetenschap en jezelf! Door de slimme combinatie van revolutionaire technologie en effectieve botanische extracten ben je op weg naar een gave, gezonde en stralende huid!

EmerginC producten bevatten uitsluitend vitaminen, antioxidanten, fruitzuren, mineralen, peptiden, enzymen en pure, botanische extracten in hoge concentraties; waar mogelijk van natuurzuivere bron. Er worden alleen huideigen en/of natuuridentieke anti-age werkstoffen gebruikt.

  • vrij van kunstmatige kleur- en geurstoffen en synthetische conserveringsmiddelen
  • bevat geen parabenen, minerale olien en dierlijke ingredienten
  • hoge concentraties en elkaar versterkende combinaties werkstoffen
  • dierproefvrij
  • verpakkingen van 100% gerecycled/FSC gecertificeerd papier en plantaardige inkt

Prijzen EmerginC

EmerginC Scientific Organics facial 60 min. – € 60,-

Superbooster voor de normale huid!

Bij deze gezichtsbehandeling maken we gebruik de verzorgingslijn EmerginC Scientific Organics. Het product bevat 100% natuurlijke ingrediënten, waarvan 70% organic. Natuurlijke fruitzuren zorgen voor een onmiddellijke verheldering van de teint en verwijderen dode huidcellen. We verzorgen en kalmeren de huid waardoor de teint verbetert. De ingrediënten verminderen rimpels en vlekjes.

Een geweldige verwenbehandeling!

EmerginC purifying facial 60 min. – € 60,-

Helpt bij een onrustige huid

Bij deze gezichtsbehandeling ligt de focus om de huid te zuiveren. Onze specialisten gebruiken speciaal ontworpen EmerginC producten die de huid van overtollige olie en breakouts ontdoen. De huid wordt gekalmeerd, gedesinfecteerd en ontgift. Dit is mogelijk door de combinatie van natuurlijke botanische en geneeskrachtige-grade ingrediënten.

Salicylzuur, bentoniet klei, duindoorn extract en aloë werken synergetisch samen om zichtbaar de toon, textuur, helderheid en vochtbalans van de huid te verbeteren.

EmerginC men’s facial 60 min. – € 60,-

Speciaal voor de mannenhuid, die specifieke behoeftes heeft:

Deze gezichtsbehandeling is speciaal op de mannenhuid afgestemd. Vanwege het scheren kan de huid erg droog en gevoelig zijn. Ook kunnen er ingegroeide haartjes ontstaan.  De meeste mannen geven daarom de voorkeur aan lichte crèmes en gels.Het doel van Lika is echter ook om wat te doen aan vroegtijdige veroudering. De EmerginC mannenlijn en behandelingen bevatten daarom specifieke ingrediënten zoals:

  • Cutting edge anti-aging peptides
  • Indian Lotus en Magnolia extract om te kalmeren en verzachten

Fijne lijntjes, rimpels, mee-eters bij de neus, dehydration, roodheid, pseudofolliculitis barbae en oneffenheden worden grondig aangepakt!

Huidverzorgingsproducten van het merk EmerginC Scientific Organics
Huidverzorgingsproducten van het merk EmerginC