Cryolipolyse 2018-09-30T01:55:51+00:00

CRYOLIPOLYSE – VET BEVRIEZEN

Cryolipolyse is een nieuw, beproefde behandeling om vet op specifieke plaatsen duurzaam te verwijderen. Door middel van een oppervlakkige behandeling zonder verdoving en bijeffecten zijn wij in staat om per behandeling maar liefst 20% van uw vet te verwijderen. U kunt na de behandeling gewoon verder met uw dagelijkse bezigheden.

Over onze behandeling

Het lijkt bijna te mooi om waar te zijn: overtollige vetrolletjes die verdwijnen zonder te hoeven sporten! Met deze nieuwe lichaamsbehandeling van Perfect Age Beauty Center is het mogelijk. Een cryolipolyse-behandeling pakt gedurende 45 minuten de probleemzones aan die je met sporten en gezond eten niet weg krijgt. Hoe hard je ook je best doet. Na een cryolipolyse-behandeling krijg je niet alleen een mooie, strakke huid, maar verlies je ook nog eens 1 tot 2,5 cm omvang per aangepakte zone!

De behandeling

De cryolipolyse-behandeling is erop gericht om kleine vetophopingen op het lichaam duurzaam te verwijderen. De cosmetische ingreep verwijdert maar liefst 20 procent van je vet, zonder operatie en vervelende neveneffecten. Tijdens de behandeling wordt het vetweefsel afgebroken door verkoeling. De probleemzone wordt met behulp van een vacuüm met koel applicators behandeld. De behandeling duurt slechts 1 uur en is vrijwel pijnloos. In de tussentijd kun je gerust naar muziek luisteren, een boek lezen of zelfs even je ogen dichtdoen. De cryolipolyse-behandeling is populair omdat deze snel, nagenoeg pijnloos is en er komt geen injectie aan te pas. Bovendien is er geen sprake van een operatie of lange herstelperiode. De resultaten voor specifieke zones zoals de buik, benen en taille zijn verbluffend. Na de behandeling kun je direct je dagelijkse werkzaamheden weer oppakken.

Is cryolipolyse voor iedereen geschikt?

Als jouw BMI (Body Mass Index) boven de 30 is, wordt een cryolipolyse-behandeling niet geadviseerd. Ook als er problemen of aandoeningen aan de lever of de nieren zijn, is de behandeling niet geschikt voor jou. Tijdens een intakegesprek dat je hebt met de arts worden eventuele medische aandoeningen besproken. Aan de hand van die uitkomst wordt bekeken of je in aanmerking komt voor de behandeling.

Prijzen Cryolipolyse

Behandeling per zone (los te boeken)

1e behandeling 60 min. – € 165,-
2e behandeling 60 min. – € 155,-
3e behandeling 60 min. – € 150,-

Kuur (3 behandelingen)
1 zone – € 400,-
2 zones – € 725,-