Acryl- en Gelnagels 2018-09-30T02:25:24+00:00

ACRYLNAGELS

Verzorgde handen en nagels zijn voor de meeste dames een must! Vaker wordt voor acrylnagels gekozen dan gelnagels, omdat deze methode langer bestaat.

Voor het plaatsen van acrylnagels wordt acrylpoeder en acrylvloeistof gemengd, hierdoor ontstaat er een applicatie die uithardt in de lucht. De nagelstyliste moet dus snel te werk gaan om de kunstnagels mooi aan te brengen op de natuurlijke nagels. Zodra het acryl is uitgehard, vormt deze een perfecte basis om nagellak kleur of nail art aan te brengen.

Het proces van acrylnagels

Het proces hoe een acrylnagel wordt aangebracht: een kunstnagel wordt op de bestaande nagel aangebracht. Een mal gaat om de vinger heen. Daarop wordt acrylpoeder samen met een bindende vloeistof aangebracht en in een nagelvorm geboetseerd. De mal zorgt ervoor dat de acryl op zijn plaats blijft tot deze uitgedroogd is door de lucht.

Voordelen van Acrylnagels:

  • 3 tot 4 weken lang geen zorg en omkijk naar je nagels
  • Acryl is erg sterk: wanneer deze correct zijn aangebracht op de nagels dan kunnen ze een lange tijd gedragen worden
  • Acrylnagels zijn goedkoper dan gelnagels
  • Het is eenvoudig om acrylnagels te verwijderen.

Mogelijkheden acrylnagels

De meeste vrouwen kiezen voor een natuurlijk ogende French Manicure. Het is ook mogelijk om voor glitters, bloemetjes of streepjes te kiezen. Ter inspiratie hebben wij zelf een aantal voorbeelden klaarliggen. De ontwerpen in de nagelwereld veranderen snel. Tegenwoordig vinden de meeste vrouwen een glitterrandje mooi. Je kunt altijd aan ons vragen wat de nieuwste nagelmode is.

Verschil tussen gelnagels en acrylnagels

Acryl is harder dan gel. Gel is ook hard, maar meer flexibel. Als je dunne nagels hebt, hechten gelnagels in vele gevallen beter. De ene persoon geeft de voorkeur aan acryl en de ander wellicht aan gelnagels. Als je een nagelbijter bent, zijn acrylnagels bijvoorbeeld iets voor jou. Tenminste, als je wil dat je niet meer gaat nagelbijten natuurlijk. De meeste vrouwen bijten namelijk niet meer op hun nagels als ze acrylnagels hebben laten zetten. Acrylnagels zijn namelijk hard en niet flexibel.

Gellak nagels

Liever geen kunstnagels, maar wel mooi, verzorgde nagels met een lichte versteviging? Dan is gellak een goede oplossing. Gellak beschermt je nagels, maakt ze sterker en voorkomt dat ze breken of scheuren. Het is een sterke, transparante of gekleurde elastische gel, die zeer dun aangebracht kan worden op nagels. Je nagels zijn voor 3 tot 4 weken voorzien van de glanzende longlasting gellak van Zanohnails. De gellak wordt aangebracht op de nagels en droogt direct na het uitharden onder een UV-lamp met als eindresultaat glanzende, gelakte nagels. Je kunt verder met je dagelijkse bezigheden zonder je zorgen te maken om je nagellak.

Voordelen van gellak nagels

  • Sterker dan nagellak
  • Dunner dan kunstnagels
  • Flexibel als natuurlijke nagels
  • Behandeling duurt slechts 25/45 minuten
  • Makkelijk te verwijderen
  • Nagels krijgen de kans om tot een mooie lengte te groeien

Mogelijkheden gellak nagels

De Gellak kan naturel worden aangebracht, als French manicure, of in een kleur over de gehele nagel en wordt uitgehard onder een UV-lamp. Ook kun je de nagels met gewone lak lakken over de gel heen. De lak blijft zelfs nog beter zitten op gellak dan op je natuurlijke nagels.